All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

 • image

  Sportski savez grada Opatije

  Dobrodošli na stranice Sportskog saveza grada Opatije koji trenutno ujedinjuje 36 članica u zajedničku organizaciju.

 • image
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]

Usklađeni smo sa odredbama o GDPR-u.

RUJ 01

Opatija Fight Club upisuje nove članove u školu kickboxinga

Kickboxing klub Opatija Fight Club s početkom školske godine kreće s upisima novih članova u MMA i kickboxing školu, koja je namijenjena prvenstveno osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima, ali dobrodošli su svi uzrasti bez obzira na prethodno iskustvo.

Sve grupe imaju trening tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom u 18.00 ili u 20.00 sati.

Treninzi se održavaju u novouređenoj borilačkoj dvorani koja se nalazi u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji i traju približno 75 minuta te su prilagođeni uzrastu i znanju polaznika. U tijeku je formiranje isključivo jedne nove grupe koja će s treninzima krenuti u ponedjeljak 14. rujna, a ovom prilikom će se primiti tek deset novih članova.

Borilački sportovi, suprotno od uvriježenog mišljenja, prilično su sigurni za treniranje, a ozljede su izuzetno rijetke i s toga OFC poziva sve od 12 godina i starije da se uključe u MMA i kickboxing školu. Za sve dodatne informacije i upise možete kontaktirati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite na broj 098 700 000.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca


Zajednica sportskih udruga grada Opatije

SPORTSKI SAVEZ GRADA OPATIJE

Zajednica sportskih udruga grada Opatije „Sportski savez grada Opatije“ osnovana je 1998. godine s ciljem razvitka i promicanja sporta i sportske rekreacije, poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva, razvitka sportskih aktivnosti djece i mladeži te objedinjavanja i usklađivanja aktivnosti i programa sporta svojih članica. Zajednicu sportskih udruga grada Opatije danas čine 36 sportskih udruga, kako iz olimpijskih, tako i iz neolimpijskih sportova.


Saznaj više
Opatija


LINKOVI

grb opatija

 gpdlogo

thalassotherapia opatija

pod uckom

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se