All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

 • image

  Sportski savez grada Opatije

  Dobrodošli na stranice Sportskog saveza grada Opatije koji trenutno ujedinjuje 36 članica u zajedničku organizaciju.

 • image
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]

Usklađeni smo sa odredbama o GDPR-u.

LIS 19

Raspisan Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2016. godinu

Dana 16. listopada 2015. godine Grad Opatija je objavio JAVNI POZIV za prijavu ponuda za financijske potpore projektima i programima  u društvenim djelatnostima za 2016. godinu.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava za financiranje/sufinanciranje projekata/ programa u društvenim djelatnostima za 2016 godinu, a prijave se podnose i za sport.

 U skladu sa Zakonom o sportu (NN 71/06, 124/10, 124/11, 86/12, 94/13, 85/15) Sportski savez grada Opatije dostavlja Gradu Opatiji prijedlog Programa javnih potreba u sportu za sljedeću godinu. Kako je Javnim pozivom predviđeno da se prijedlozi za (su)financiranje u 2016. godini dostavljaju do 20. studenog 2015. godine, molimo klubove da svoje prijedloge dostave najkasnije do 10. studenog 2015. godine kako bi imali dovoljno vremena da pripremimo objedinjeni prijedlog programa te ga na vrijeme dostavimo Upravnom odjelu za financije i društvene djelatnosti.

Prijava na Javni poziv za prijedloge koji su sastavni dio Programa javnih potrebe u sportu sadrži sljedeću dokumentaciju:

 1. obrasce prijave koji moraju biti točno i u cjelosti popunjeni, ovjereni i potpisani i to:

ODGOVARAJUĆI OBRAZAC ZAHTJEV ZA SREDSTVIMA PRORAČUNA GRADA OPATIJE ZA ZADOVOLJAVANJE JAVNIH POTREBA U ŠPORTU (klubovi koji ostvaruju pravo isključivo na paušal dostavljaju obrazac ZSP-P2016, klubovi koji su na redovnom financiranju dostavljaju obrazac ZSP2016). Obrasci se mogu preuzeti na internet stranici http://www.ssgo.hr/index.php/dokumenti .

Obrazac ZSP2016 klubovi OBAVEZNO dostavljaju i u elektroničkom obliku na optičkom mediju (CD ili DVD) ili emailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  u .xls ili xslx formatu (EXCEL file)

Obrazac ZSP-P2016 klubovi mogu  dostaviti  u tiskanom obliku

 1. preslika ovjerenog zapisnika s posljednje Skupštine udruge ili drugog upravljačkog tijela
 1. preslika ovjerenog financijskog izvješća o poslovanju ili odluku upravljačkog tijela o nesastavljanju financijskog izvješća (za one koje nisu obveznici sastavljanja financijskog izvješća) organizacije civilnog društva za 2014. godinu

Neće se razmatrati prijedlozi koji pristignu izvan roka određenog ovim dopisom kao i nepotpune ponude. Također, neće se razmatrati prijedlozi klubova koji su dužni dostaviti obrazac ZSP2016 (redovno financiranje) ukoliko isti ne dostave u elektroničkom obliku kako je opisano.

Korisnici i broj dodijeljenih potpora uskladiti će se s raspoloživim proračunskim sredstvima.

Prijave ponuda šalju se preporučenom poštom (sačuvati dokaz o slanju) na adresu GRAD OPATIJA (Za Sportski savez grada Opatije), M.Tita 3, 51410 Opatija, s naznakom „PRIJAVA NA JAVNI POZIV ZA JAVNE POTREBE 2016“ ili u zatvorenoj koverti predajom u pisarnici Grada Opatije, M.Tita 3 (zatražiti potvrdu o predaji dokumentacije) zaključno do 10. studenog  2015.

Obavezni obrasci prijave za klubove dostupni su na web stranici Sportskog saveza Grada Opatije: www.ssgo.hr. Obrasci se ispunjavaju pomoću računala.

Obrasci:

ZSP2016 - dostavljaju klubovi na redovnom sufinanciranju
ZSP-P2016- dostavljaju klubovi koji su ostvarili pravo samo na paušalni godišnji iznos sufinanciranja 

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca


Zajednica sportskih udruga grada Opatije

SPORTSKI SAVEZ GRADA OPATIJE

Zajednica sportskih udruga grada Opatije „Sportski savez grada Opatije“ osnovana je 1998. godine s ciljem razvitka i promicanja sporta i sportske rekreacije, poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva, razvitka sportskih aktivnosti djece i mladeži te objedinjavanja i usklađivanja aktivnosti i programa sporta svojih članica. Zajednicu sportskih udruga grada Opatije danas čine 36 sportskih udruga, kako iz olimpijskih, tako i iz neolimpijskih sportova.


Saznaj više
Opatija


LINKOVI

grb opatija

 gpdlogo

thalassotherapia opatija

pod uckom

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.