All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Društvo sportova na moru Volosko

Brajdica 1

51410 Opatija

Telefon:

GSM: +385 91 130 6969

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Website:

Facebook: https://www.facebook.com/dsnmvolosko.volosko

 

Godina osnivanja: 1973.

 

Predsjednik: Damir Dujmić

Dopredsjednik: Marjan Veršić

Blagajnik: Igor Plahuta

 

Sportska škola: DA

Ekipa podmlatka: DA

Ekipa juniora: DA

Ekipa seniora: DA            Rang natjecanja: prvenstvo Hrvatske

 

Mjesto održavanja treninga: lučica Volosko, Lungomare, Kvarnerski zaljev, Costabella, prostorije društva, Bivio

Treninzi:
Za vrijeme školske godine:
četvrtkom 17.00 - 20.00, subotom 9.00 - 14.00
Za vrijeme školskih praznika: ponedjeljkom i četvrtkom 17.00 - 21.00

Upisi novih članova: tijekom cijele godine u prostorijama društva od 18.00 do 21.00 ili na broj telefona 091 130 6969. Klub u cijelosti financira kompletnu školu udičarenja. Djeci je osigurana sva oprema, dozvola i plaćena su sva natjecanja.

Zanimljivosti:

Udruga se sastoji od 3 sekcije: udičarenje, podvodni ribolov i jedrenje na dasci. U sekciji udičarenja djeluju dvije ekipe podmlatka: U-16 i U-21.

Klub je iznjedrio i U-16 reprezentativku Hrvatske Kristinu Ahmić, koja je s reprezentacijom osvojila 1. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Egiptu.

U klubu su ekipni prvaci Hrvatske u podvodnom ribolovu: Igor Primožić, Marjan Veršić i Igor Plahuta, te ekipni prvaci Hrvatske u udičarenju štapom s obale Vito Pahor i Igor Plahuta. Vito je i pojedinačni državni prvak u istoj kategoriji. Obojica su kao kao dugogodišnji članovi reprezentacije sudjelovali na 3 svjetska prvenstva.

U sekciji jedrenja na dasci jedre Enrico Marotti i Vedrana Brnčić. Enrico pronosi ime kluba diljem svijeta, višestruki je državni prvak, a svojoj kolekciji odličja nakon zlatne europske medalje dodao je i srebrnu svjetsku u klasi Funboard disciplina slalom, prvu hrvatsku seniorsku windsurfing medalju. Redovito se natječe u prestižnom svjetskom profesionalnom PWA kupu, na kojem sudjeluju najbolji windsurferi svijeta.

Vedrana je aktualna seniorska prvakinja Hrvatske u disciplini slalom i viceprvakinja Europe u klasi Funboard, disciplina slalom.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se