All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Opatijski sportski dan okupio preko 500 djece

ood07Šesti po redu Opatijski sportski dan održan je 16. rujna pod motom „Reci DA sportu u Opatiji“ u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a manifestacijom je ujedno obilježen i Hrvatski olimpijski dan. Više od 500 djece, učenika i polaznika vrtića, došlo je pogledati koje sportove i aktivnosti nude opatijski klubovi i udruge te odabrati sport za sebe. Uživali su u prezentaciji loptačkih i borilačkih sportova, druženju s vatrogasnim potražnim psom Tsarom, razgledali planinarsku opremu, jedriličarsku opremu, puške i streljačku opremu, jedrilice, surf, go kart, uključili se u edukaciju Crvenog križa o davanju umjetnog disanja, igrali rekreativne igre u Decathlon kutku te još mnogo toga. Od ove je godine Opatijski sportski dan i dio preventivnog programa Odjela Prevencije Policijske uprave primorsko-goranske „Zajedno sve možemo“, a njihovi su djelatnici mališane upoznali s opremom i „pijanim naočalama“. Učenici starijih razreda krenuli su u šetnju povijesnim stazama Opatije, a rutu su pratili uz interaktivnu igru Green City, aplikacijom koju je napravila Udruga Žmergo. Ispred dvorane djeca su pisala poruke o sportu na velikoj foliji i crtali.

Čitaj više

Novi predsjednik Sportskog saveza grada Opatije

galinaU utorak, 2. srpnja 2019. godine, s početkom u 19 sati u dvorani Vile Antonio održana je izborna sjednica Skupštine Sportskog saveza grada Opatije.

Dosadašnji predsjednik, Fernando Kirigin, vodio je Sportski savez grada Opatije punih osam godina odnosno bio je izabran u dva predsjednička mandata.

Jučer je ta funkcija pripala Dragutinu Galini, dugogodišnjem sportašu i treneru Karate kluba Opatija.

Čitaj više

Obavijest klubovima članicama Sportskog saveza grada Opatije

Sportski savez grada Opatije (u daljnjem tekstu SSGO) poziva sve zainteresirane članice, u skladu s člankom 31. i člankom 42. Statuta SSGO-a, da dostave kandidature za predsjednika SSGO-a za četverogodišnje mandatno razdoblje 2019.-2023.

Potporu kandidaturi u pisanom obliku od najmanje 5 članica SSGO-a potrebno je dostaviti najkasnije do 12. lipnja 2019. godine isključivo kao preporučenu pošiljku na adresu Sportski savez grada Opatije, Ulica Vladimira Nazora 2, 51410 Opatija.

Obavijest o prijmu za radno mjesto Poslovni tajnik/Poslovna tajnica i administrator/administratorica

Obavještavamo javnost da je po provedenom postupku prijma u radni odnos na mjesto Poslovni tajnik/Poslovna tajnica i administrator/administratorica (Natječaj za izbor za radno mjesto od 11. travnja 2019. godine) primljena Kristina Bašan.

U četvrtak 25. travnja redovna sjednica Skupštine Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u četvrtak 25. travnja. 2019. godine s početkom u 18:00 sati u Vili Antonio održati redovna sjednica Skupštine. Pozivamo članice da prisustvuju sjednici.

D  N  E  V  N  I        R  E  D     

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se