Copyright © 2010-2017 Športski savez grada Opatije

Sanja Lotspaich i Enrico Marotti najuspješniji opatijski sportaši u 2017. godini

Objavljeno Srijeda, 07 Veljača 2018

Najuspješniji sportaš grada Opatije u 2017. godini je Enrico Marotti, a najuspješnija sportašica Sanja Lotspaich.

U Sportskoj dvorani Marino Cvetković sinoć se s početkom u 18.00 sati održalo svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Grada Opatije u 2017. godini. Organizator svečane dodjele je Sportski savez grada Opatije na čelu s predsjednikom Fernandom Kiriginom.

Opširnije...

Otvoren natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Sportskom savezu grada Opatije

Objavljeno Utorak, 11 Travanj 2017

Sportski savez grada Opatije pokrenuo je natječaj je za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za poziciju struči suradnik/stručna suradnica za administrativne poslove, a u trajanju od 12 mjeseci. Natječaj je otvoren od 11. travnja do 25. travnja 2017. godine.

Više o mjeri stručnog osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa možete saznati klikom na sljedeću poveznicu: http://mjere.hr/mjere/strucno-osposobljavanje-rad-bez-zasnivanja-radnog-odnosa/

Opširnije...

Sanja Lotspaich i Enrico Marotti najuspješniji sportaši Grada Opatije u 2016. godini

Objavljeno Utorak, 07 Veljača 2017

Sinoć je u Sportskoj dvorani Marino Cvetković održano svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Grada Opatije u 2016. godini. Organizator svečane dodjele bio je Sportski savez grada Opatije na čelu s predsjednikom Fernandom Kiriginom. Mnogobrojne posjetitelje kroz program je vodio Neno Pavinčić, a za glazbeni dio programa bila je zadužena Martina Majerle koju je na klavijaturama pratio Aleksandar Valenčić.

Opširnije...

Održan prijem uspješnih sportaša

Objavljeno Petak, 23 Prosinac 2016

Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Fernando Kirigin primili su jučer u Sportskoj dvorani Marino Cvetković opatijske sportaše koji su u drugoj polovici 2016. godine ostvarili vrhunske rezultate. Ovom prilikom sportašima su bila uručena priznanja i prigodne nagrade.

 

Opširnije...

Sportski savez grada Opatije pokrenuo je natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

Objavljeno Srijeda, 30 Studeni 2016

Sportski savez grada Opatije pokrenuo je natječaj je za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za poziciju struči suradnik/stručna suradnica - tajnik/tajnica, a u trajanju od 12 mjeseci. Natječaj je otvoren od 28. studenog do 12. prosinca 2016. godine.

Više o mjeri „Rad i staž i prijevoz" - stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa možete saznati klikom na sljedeću poveznicu: http://www.hzz.hr/default.aspx?id=11760

Opširnije...