All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promocanja sporta.  Više O NAMA

Prijem za uspješne sportaše

Prijem 6 2018Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Fernando Kirigin održali s jučer u uredu gradonačelnika svečani prijem za opatijske sportaše koji su u prvoj polovici 2018. godine ostvarili vrhunske sportske rezultate. Uspješnim sportašima uručena su priznanja i novčane nagrade.

- Ovo je prilika da se na simboličan način odužimo sportašima koji promoviranju naš grad u zemlji, Europi i svijetu te im zaželimo da budu još uspješniji i ostvare još bolje rezultate, kazao je predsjednik SSGO-a Fernando Kirigin.

Čitaj više

Sanja Lotspaich i Enrico Marotti najuspješniji opatijski sportaši u 2017. godini

Najuspješniji sportaš grada Opatije u 2017. godini je Enrico Marotti, a najuspješnija sportašica Sanja Lotspaich.

U Sportskoj dvorani Marino Cvetković sinoć se s početkom u 18.00 sati održalo svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Grada Opatije u 2017. godini. Organizator svečane dodjele je Sportski savez grada Opatije na čelu s predsjednikom Fernandom Kiriginom.

Čitaj više

Otvoren natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Sportskom savezu grada Opatije

Sportski savez grada Opatije pokrenuo je natječaj je za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za poziciju struči suradnik/stručna suradnica za administrativne poslove, a u trajanju od 12 mjeseci. Natječaj je otvoren od 11. travnja do 25. travnja 2017. godine.

Više o mjeri stručnog osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa možete saznati klikom na sljedeću poveznicu: http://mjere.hr/mjere/strucno-osposobljavanje-rad-bez-zasnivanja-radnog-odnosa/

Čitaj više

Sanja Lotspaich i Enrico Marotti najuspješniji sportaši Grada Opatije u 2016. godini

Sinoć je u Sportskoj dvorani Marino Cvetković održano svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Grada Opatije u 2016. godini. Organizator svečane dodjele bio je Sportski savez grada Opatije na čelu s predsjednikom Fernandom Kiriginom. Mnogobrojne posjetitelje kroz program je vodio Neno Pavinčić, a za glazbeni dio programa bila je zadužena Martina Majerle koju je na klavijaturama pratio Aleksandar Valenčić.

Čitaj više

Održan prijem uspješnih sportaša

Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Fernando Kirigin primili su jučer u Sportskoj dvorani Marino Cvetković opatijske sportaše koji su u drugoj polovici 2016. godine ostvarili vrhunske rezultate. Ovom prilikom sportašima su bila uručena priznanja i prigodne nagrade.

 

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se