All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Enrico Marotti dobitnik Državne nagrade za sport Franjo Bučar

riccoSvjetski prvak u jedrenju na dasci, član Društva sportova na moru Volosko Enrico Marotti dobitnik je godišnje Državne nagrade za sport Franjo Bučar.

Osim tenisača, koji su krajem studenog 2018. u Lilleu svladali Francusku i drugi put u povijesti donijeli Davis Cup u Hrvatsku, dobitnici godišnje nagrade Franjo Bučar za 2019. godinu su proslavljeni alpinist i putopisac Darko Berljak, bivši proslavljeni vaterpolist i vrsni vaterpolski trener Vlaho - Mišo Asić, dugogodišnji liječnik hrvatske košarkaške reprezentacije Miran Martinac, poznati sportski novinar Zdravko Reić, aktualna europska prvakinja u bacanju koplja za gluhe osobe Laura Štefanac, dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Tomislav Krističević, proslavljeni vaterpolist i vaterpolski trener Zoran Roje, sjajna bivša rukometašica Klaudija Bubalo, reprezentativac i bivši svjetski prvak u taekwondou Filip Grgić, svjetski prvak u jedrenju na dasci Enrico Marotti te legendarni košarkaš Nikola Plećaš.

Čitaj više

Opatijski sportski dan okupio preko 500 djece

ood07Šesti po redu Opatijski sportski dan održan je 16. rujna pod motom „Reci DA sportu u Opatiji“ u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a manifestacijom je ujedno obilježen i Hrvatski olimpijski dan. Više od 500 djece, učenika i polaznika vrtića, došlo je pogledati koje sportove i aktivnosti nude opatijski klubovi i udruge te odabrati sport za sebe. Uživali su u prezentaciji loptačkih i borilačkih sportova, druženju s vatrogasnim potražnim psom Tsarom, razgledali planinarsku opremu, jedriličarsku opremu, puške i streljačku opremu, jedrilice, surf, go kart, uključili se u edukaciju Crvenog križa o davanju umjetnog disanja, igrali rekreativne igre u Decathlon kutku te još mnogo toga. Od ove je godine Opatijski sportski dan i dio preventivnog programa Odjela Prevencije Policijske uprave primorsko-goranske „Zajedno sve možemo“, a njihovi su djelatnici mališane upoznali s opremom i „pijanim naočalama“. Učenici starijih razreda krenuli su u šetnju povijesnim stazama Opatije, a rutu su pratili uz interaktivnu igru Green City, aplikacijom koju je napravila Udruga Žmergo. Ispred dvorane djeca su pisala poruke o sportu na velikoj foliji i crtali.

Čitaj više

Novi predsjednik Sportskog saveza grada Opatije

galinaU utorak, 2. srpnja 2019. godine, s početkom u 19 sati u dvorani Vile Antonio održana je izborna sjednica Skupštine Sportskog saveza grada Opatije.

Dosadašnji predsjednik, Fernando Kirigin, vodio je Sportski savez grada Opatije punih osam godina odnosno bio je izabran u dva predsjednička mandata.

Jučer je ta funkcija pripala Dragutinu Galini, dugogodišnjem sportašu i treneru Karate kluba Opatija.

Čitaj više

Obavijest klubovima članicama Sportskog saveza grada Opatije

Sportski savez grada Opatije (u daljnjem tekstu SSGO) poziva sve zainteresirane članice, u skladu s člankom 31. i člankom 42. Statuta SSGO-a, da dostave kandidature za predsjednika SSGO-a za četverogodišnje mandatno razdoblje 2019.-2023.

Potporu kandidaturi u pisanom obliku od najmanje 5 članica SSGO-a potrebno je dostaviti najkasnije do 12. lipnja 2019. godine isključivo kao preporučenu pošiljku na adresu Sportski savez grada Opatije, Ulica Vladimira Nazora 2, 51410 Opatija.

Obavijest o prijmu za radno mjesto Poslovni tajnik/Poslovna tajnica i administrator/administratorica

Obavještavamo javnost da je po provedenom postupku prijma u radni odnos na mjesto Poslovni tajnik/Poslovna tajnica i administrator/administratorica (Natječaj za izbor za radno mjesto od 11. travnja 2019. godine) primljena Kristina Bašan.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se