All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan prvi radni sastanak članica ŠSGO

Kako je najavljeno i na izbornoj Skupštini Športskog saveza Grada Opatije, Izvršni odbor na čelu s predsjednikom Fernandom Kiriginom krenuo je kroz radne sastanke sa članicama Saveza u postupak potencijalnih izmjena "Kriterija za programiranje i dodjelu sredstava za zadovoljavanje javnih potreba u športu, načina njihovog raspoređivanja i praćenja njihovog korištenja". Kako je objašnjeno i na prvom radnom sastanku, održanom 2. studenog u villi Antonio s početkom u 19 sati, procedura potencijalnih izmjena će teći na način da će se kroz sastanke provoditi diskusija o prijedlozima izmjena "Kriterija" pristiglima pismenim putem od strane članica do zadanog roka. Diskusije po pojedinim prijedlozima, trebale bi za cilj imati sastavljanje konačnih prijedloga koji će na koncu biti stavljeni na glasovanje pred delegate Skupštine. 

Prvom sastanku je, uz dvadesetak zainteresiranih predstavnika klubova - članica ŠSGO, prisustvovao te aktivno sudjelovao u diskusijama i g. Danijel Jerman, pročelnik za financije Grada Opatije. U vrlo konstruktivnoj atmosferi usvojeno je i nekoliko prijedloga koje će Izvršni odbor finalizirati u pismenom obliku i objaviti na stranicama Saveza. Neke se predlagače uputilo na doradu i konkretizaciju iznesenih prijedloga kako bi ih se moglo implementirati u pojedinu točku postojećih kriterija.

Nastavak inicijative slijedi na idućem sastanku, koji će se održati u srijedu, 9. studenog u 18 sati u prostorijama Športskog saveza Grada Opatije u Villi Antonio na 2. katu. Pozivamo sve zainteresirane da svojim mišljenjima doprinesu radnim sastancima.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se