All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan i drugi radni sastanak Saveza

U prostorijama Športskog saveza Grada Opatije, na 2. katu Ville Antonio održan je u srijedu 9. studenog u 18 sati i drugi radni sastanak, svojevsrni nastavak susreta od prethodne srijede na kojemu su članice imale priliku iznijeti i prisutnima elaborirati prijedloge izmjene "Kriterija za programiranje i dodjelu sredstava za zadovoljavanje javnih potreba u športu".

Sastanku je uz kompletan Izvršni odbor i tajnika prisustvovalo i desetak predstavnika klubova, a diskutiralo se o prijedlozima Auto kluba "Opatija motorsport", Karate kluba "Opatija", te Nogometnog kluba "Opatija". Nakon gotovo dvoipolsatne diskusije sastanak je priveden kraju, a pred Izvršni odbor je stavljen zadatak da u koordinaciji sa predlagačima u pismenom obliku definira konkretne prijedloge izmjene "Kriterija", koji će u tom obliku biti stavljeni pred delegate Skupštine na izglasavanje. Termin Izvanredne Skupštine bit će objavljen uskoro.   

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se