All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Matea Kršanac i Enrico Maroti najuspješniji opatijski sportaši

dod sport233Enrico Marotti član Društva sportova na moru Volosko, najuspješniji hrvatski  jedriličar i višestruko najbolji opatijski sportaš koji je sredinom rujna postao svjetski prvak  u slalomu na IFCA svjetskom prvenstvu u jedrenju na dasci i Matea Kršanac članica Streljačkog kluba DVD Opatija,koja je prvenstvu svijeta u Field Targetu u kategoriji juniorki osvojila je 4. mjesto, dok je u kategoriji seniorki osvojila 5. mjesto, najbolji su opatijski sportaši u 2018. godini.

Najuspješnije sportaše i sportske djelatnike Grada Opatije izabrao je Ocjenjivački sud Sportskog saveza grada Opatije u sastavu Zlata Torbarina (predsjednica), Kristina Tubić, Mario Šikić, Igor Puž, Dragutin Galina, Aleksandar Monar i Fernando Kirigin izabrao je ovogodišnje laureate – najuspješnije sportaše i sportske djelatnike Grada Opatije u 2018. godini.

Svečanosti sporta nazočili su predstavnici Grada Opatije, Zajednice sportova PGŽ-a, Riječkog sportskog saveza, Hrvatskog olimpijskog odbora i zajednice sportova Općine Lovran.

Najuspješnija seniorska ekipa u 2018. godini je ekipa AK Opatija Motorsporta u sastavu Marsel Katić, Denis Rubinić, Tomas Hrvatin, Viliam Prodan, Marko Stiperski, Luka Raštegorac, Igor Puž , Tihomir Pašić i Paolo Mavričić, dok najuspješniju žensku seniorsku ekipu čine članice Streljačkog kluba DVD Opatija u sastavu Pamela Gubo Samarđić, Raisa Gojak, Matea Kršanac i Suzana Lunder.

Nagradu za najuspješnijeg juniora dobio je Roko Stipanović iz Yacht Cluba Croatia – Opatija, najbolja juniorka je Gala Zukić iz Speed badminton kluba Pešekani, dok je nagrada za najuspješniju žensku juniorsku ekipu dodijeljena Streljačkom klubu DVD-a Opatija u sastavu Natali Voskion, Ana Kukuruzović i Iva Kukuruzović.

Najuspješniji sportaš kadet u protekloj godini bio je David Milinovich iz Karate klub Opatija, najuspješnija kadetkinja Alessia Čekada iz Karate klub Opatija.

Nagrada zaslužni sportski djelatnik otišla je u ruke Ivici Šćuriću iz Jedriličarskog kluba Opatija,

Julijani i Adrianu Rumora iz Športsko ribolovnog kluba Jadrana, te Branku Močibobu – Sportski savez grada Opatije.

 

Nagrađeni su i perspektivni sportaši – Lara Hunčak iz Rukometnog kluba Liburnija Opatija, Len Dujmić iz Vaterpolo kluba Opatija, Tija Dujmović iz Jedriličarskog kluba Opatija i Kristian Zoričić iz Karate kluba Opatija.

Ocjenjivački sud Sportskog saveza grada Opatije dodijelio je i posebno priznanje koje je otišlo u ruke Suzani Lunder iz Streljačkog kluba Opatija.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se