All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Usvojena raspodjela sredstava na Skupštini Sportskog saveza grada Opatije

Na izvanrednoj sjednici Skupštine Sportskog saveza grada Opatije održane 21. veljače 2019. godine usvojena je raspodjela proračunskih sredstava za sport u 2019. godini. 

Od ukupnog iznosa, na rad klubova otpada nešto više od 2,1 miljiuna kuna, pri čemu je najveći iznos - oko 250 000 kuna pripao Nogometnom klubu Opatija, sljede Jedriličarski klub Opatija i Rukometni klub Liburnija Opatija s oko 190 000 kuna. Teniski klub Opatija i Vaterpolo klub Opatija s oko 180 000 kuna, a sljedi ih Karate klub Opatija s oko 150 000, Stolnoteniski klub Opatija 08 s oko 140 000 kuna, te Odbojkaški klub Opatija s oko 110 000 kuna.

Devet klubova ostvarilo je pravo na paušal od 8 000 kuna.

- Skupština je bila kratka, Sportski savez je dobro odradio svoj posao i zadovoljio sve u raspodjeli sredstava koja je kompleksna jer se raspodjeljuju i sredstva za manifestacije i za rad klubova - izjavio je predsjednik Sportskog saveza Fernando Kirigin.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se