All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Preporuka o neodržavanju javnih manifestacija i treninga

Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, u dogovoru sa tvrtkom Opatija 21 d.o.o. donio je preporuku o neodržavanju bilo kakvih javnih manifestacija (kulturnih, društvenih, sportskih) u prostoru Sportske dvorane Marino Cvetković do 1. travnja 2020.
Isto tako, gradonačelnik je preporučio osnovnoj i srednjim školama na području Grada Opatije kao i Sportskom savezu grada Opatije da obustave odnosno ne održavaju sportske treninge te sportska događanja na kojima bi se okupio veći broj sportaša i gledatelja, a koji su planirani u navedenom razdoblju, dakle do kraja mjeseca ožujka.

Nastavno na gore navedeno, Opatija 21 d.o.o. zabranjuje održavanje svih treninga, sportskih i drugih manifestacija  u SD „Marino Cvetković“, a sve u svrhu prevencije širenja korona virusa, kako bi se maksimalno umanjila mogućnost prijenosa zaraze.

Obzirom na sve navedene informacije i preporuke, Sportski savez grada Opatije preporučuje i ostalim članicama Sportskog saveza grada Opatije koje ne koriste isključivo Sportsku dvoranu Marino Cvetković za potrebe treniranja (teniski tereni, nogometno igralište, streljana, boćališta....), da u svrhu prevencije ne održavaju treninge do 1. travnja 2020. godine sukladno preporuci gradonačelnika Grada Opatije.
 
Daljnji će koraci biti usklađeni s preporukama Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite, a javnost će o svemu biti pravovremeno informirana.“

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se