Copyright © 2010-2017 Športski savez grada Opatije

Opatijci u nastavku "slomili" Porečane za prvu proljetnu pobijedu

Objavljeno Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018

Nakon dva odgođena kola, krenuo je proljetni dio u 3. HNL Zapad, iako je i današnja utakmica. Unatoč, otežanim i za nogomet, neprikladnim uvjetima, igrači obje momčadi pokazali su da su se fizički dobro pripremili za nastavak sezone i odigrali pravu "mušku" i vrlo dinamičnu utakmicu u kojoj su malobrojni gledatelji mogli uživati.

Opširnije...

Kvalifikacije za kup Hrvatske: Pobjede kadeta i mlađih juniora VK Opatije

Objavljeno Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018

Dvije pobjede na startu kvalifikacija za kup Hrvatske zabilježili su vaterpolisti Opatije.Kadeti su bili uvjerljivi protiv Delfina, a mlađi juniori bolji od Zagreba.

Kvalifikacije kadeta za kup Hrvatske

Bazeni Kantrida

Opširnije...

Optimisti JK Opatije nastupili na Crikveničkoj regati

Objavljeno Utorak, 13 Ožujak 2018

Proteklog vikenda od 9.-11. ožujka Jedriličarski klub Opatija nastupio je na kriterijskoj regati za klasu Optimist u Crikvenici. Prvog i drugog dana regate puhao je Jugo jačine 10 – 15 čvorova te su odjedrena 3 plova svakoga dana. Zadnji dan regate vjetar je bio preslab, te nije odvožen niti jedan plov. Na regati je nastupilo 88 natjecatelja iz 3 nacije,a najmlađi  jedriličari JK Opatije zauzeli su sljedeća mjesta:

Opširnije...

Alessia Čekada ostvarila zapažen rezultat u Bratislavi

Objavljeno Utorak, 13 Ožujak 2018

Na jakom međunarodnom turniru GRAND PRIX SLOVAKIA održanog uprotekli vikend u Bratislavi, članica Karate kluba Opatija Alessia Čekada ostvarila je zapažen rezultat osvojivši 7. mjesto u konkurenciji od 41 kadetkinje -54 kg. Alessia je prošla tri kola pobijedivši Slovakinju, Čehinju i Dankinju,dok je u četvrtom kolu  (četvrtfinale) izgubila od druge Čehinje koja je ušla u finale i kroz repasaž je Alessia došla do 7. mjesta.

O jačini turnira govori i zavidna brojka od 1.930 natjecatelja iz 26 država.

Azra Saleš brončana na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno Utorak, 13 Ožujak 2018

Opatijska karatistica Azra Saleš osvojila je broncu na Prvenstvu Hrvatske za seniore u borbama pojedinačno u kategoriji -68kg. Prvenstvo je održano 10. ožujka u Zagrebu na kojem je sudjelovalo 80 natjecatelja iz 35 klubova.

Prošlogodišnja prvakinja Hrvatske, Ivona Tubić nažalost nije mogla nastupiti zbog poslovnih obaveza - poručio je trener Karate kluba Opatija, Dragutin Galina.