All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Bronca za seniorke Karate kluba Opatija

U subotu 23. studenog 2019. godine u Varaždinu je održano Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u borbama ekipno. Prvenstvo se održalo navečer nakon završetka turnira 15. Kup Sv. Nikole. Na Prvenstvu Hrvatske je sudjelovala ženska seniorska ekipa Karate kluba Opatija uz sastavu Azra Saleš, Ivona Tubić i Laura Fučik. Natjecateljice su osvojile brončano odličje.

Tri zlatna odličja s turnira 15. Kup Sv. Nikole

U subotu, 23. studenog 2019. godine održao se međunarodni turnir 15. KUP SV. NIKOLE u Varaždinu. Na turniru je sudjelovalo 485 natjecatelja iz 50 klubova i 3 države (Hrvatska, Mađarska i BiH). Turnir je bio za uzraste od cicibana do juniora u katama pojedinačno, za mlađe učenike i učenike ekipno i od cicibana do mlađih seniora u borbama pojedinačno. Iz karate kluba Opatija je nastupalo 6 natjecatelja u 8 kategorija. Osvojeno je 8 odličja (3 zlatna, 2 srebrna i 3 brončana) i dva plasmana 5. mjesto.

Čitaj više

Održana regata 46. kup Opatije

46. cupProteklog vikenda u Opatiji je održana regata 46. Kup Opatije u klasama laser standard, laser radial, laser 4.7 i europa. Okupilo se ukupno 77 jedriličara iz 6 država. Bila je to i kriterijska regata za klasu laser. U klasi laser standard natjecalo se 6 jedriličara, u klasi laser radial 23 jedriličara dok se u najbrojnijoj klasi laser 4.7 za titulu najboljeg borilo 40 jedriličara. Za Jaht klub Croatia nastupili su Roko Stipanović i Matija Reljanović u klasi laser radial  i Marijan Radović u klasi laser standard.

Čitaj više

Aktivnosti Športsko ribolovnog kluba Ičići

 

U tijeku mjeseca studenog 2019. godine Športsko ribolovni klub Ičići nastupio je na nekoliko natjecanja i ostvario sljedeće rezultate:

  • 03.11.2019. je održan 8. Kup Kostrene za juniore - nastupile su dvije ekipe od po tri natjecatelja, svaki natjecatelj iz druge kategorije Ičići II: U12 Marin Rubinić osvojeno 9. mjesto, U16 Matej Abramović 1. mjesto,  U21 Filip Burazer 1. mjesto,  ekipno 3. mjesto. Ekipa  Ičići I  U12 Enola Mender 4. mjesto, Petar Pobar 5. mjesto, Josip Marković 6.mjesto, ekipno 4. mjesto
  • 08 – 10.11.2019. održano je Državno prvenstvo udičarenje s obale za žene u Zadru - nastupila je natjecateljica ŠRK Ičići  Sanja Lotspaich, pojedinačno osvojeno 14. mjesto, ekipno 11. mjesto

Čitaj više

Pet zlatnih odličja na 19. Karate Darfestu

Karate Darfest2019Članovi Karate kluba Opatija, u subotu, 12. listopada 2019. godine natjecali su se na međunarodnom turniru pod nazivom 19. KARATE DARFEST u Daruvaru. Na turniru je sudjelovalo 390 natjecatelja iz 43 kluba i 3 države (Hrvatska, Češka i BiH). Natjecanje je bilo za uzraste od cicibana do mlađih seniora u katama i od mlađih učenika do mlađih seniora u borbama pojedinačno. Opatijce je predstavljalo  4 natjecatelja u 8 kategorija, a ostvarili su odlične rezultate s osvojenih 5 zlatnih i 2 brončane medalje te jedan plasman 5. mjesto.

S tim rezultatima smo od 43 kluba bili treći po uspješnosti klubova i osvojili veliki pehar - zaključio je trener Karate kluba Opatija, Dragutin Galina.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se