All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Upisi na Specijalistički diplomski stručni studij Izobrazbe trenera

unnamedKineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis pristupnika na Specijalistički diplomski stručni studij Izobrazbe trenera.

Prijave počinju 9. rujna i traju do 13. rujna 2019. godine.

Prema novousvojenom nastavnom planu i programu studija u trajanju od dvije godine, završetkom studija stječe se 120 ECTS bodova i stručni naziv STRUČNI SPECIJALIST TRENERSKE STRUKE.

Svi potrebni podaci za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Kineziloškog fakulteta u Zagrebu. Dodatne informacije moguće je dobiti od strane tajnice predstojnika SCIT-a, Ivane Degirmendžić, na broj telefona 01/36 58 623 ili putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te u Studentskoj službi Kineziološkog fakulteta na broj telefona 01/36 58 625 ili putem elektoničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

KOP Opatija: Turnir "Teens Ičići 2019."

KOP Teens Ičići 2019

U organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija, u subotu 3. kolovoza 2019. godine, održan je turnir "Teens Ičići 2019." Na turniru su nastupile djevojčice koje su tek ove godine zaigrale na pijesku. Turnir se igrao u trojkama, tri natjecateljice u terenu. Po završetku turnira, predsjednik kluba Mladen Đorđević dodijelio je medalje i pehare te zahvalio natjecateljicama na odličnoj igri i borbenosti.

Čitaj više

Upisi na stručni studij Izobrazbe trenera Kineziloškog fakulteta u Zagrebu

unnamedKineziloški fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavio je slobodna mjesta i sve potrebne informacije za upis na preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera Studijskog centra u akademskoj godini 2019./2020. u rujanskom roku.

Prijave za studij odvijati će se od 29. kolovoza do 4. rujna 2019. godine. Razredbeni postupak održati će se u subotu 7. rujna 2019. godine.

Studijski centar za izobrazbu trenera pruža mogućnost obrazovanja trenera prvostupnika što omogućava kandidatima da, završetkom ovog trogodišnjeg studija, ispune zakonsku obvezu i ostvare adekvatnu razinu obrazovanja potrebnu za rad u sportu.

Po završetku studija, kako redovnog tako i izvanrednog, polaznici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u fitnessu, kondicijskoj pripremi sportaša, sportskoj rekreaciji ili izabranom sportu, 180 ECTS bodova i stručni naziv STRUČNI PRVOSTUPNIK (BACCALAUREUS) TRENERSKE STRUKE.

Svi potrebni podaci za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Kineziloškog fakulteta u Zagrebu. Dodatne informacije moguće je dobiti od strane tajnice predstojnika SCIT-a, Ivane Degirmendžić, na broj telefona 01/36 58 623 ili putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te u Studentskoj službi Kineziološkog fakulteta na broj telefona 01/36 58 625 ili putem elektoničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kvalifikacije za kup Hrvatske: Pobjeda kadeta u Rovinju

Izrezak3Prošlog vikenda, u posljednjoj utakmici kvalifikacijske podskupine Rijeka za plasman na završnicu kupa Hrvatske opatijski vaterpolisti u kategoriji kadeta pobijedili su na gostovanju u Rovinju ekipu Delfina rezultatom 16 : 12. Tom pobjedom Opatijci su kvalifikacije završili na drugom mjestu iza ZPK koji je izborio daljnji tijek natjecanja.

Čitaj više

Ljetni nogomet na pijesku

IMG 7848 300x225Malonogometni klub "Gorovo" Opatija poziva sve svoje članove i one koji to žele postati da im se pridruže svakog utorka od 17.00 do 19.00 sati na plaži Tomaševac i zaigraju nogomet na pijesku. Nogomet, kupanje i druženje odvijaju se od 23. srpnja do 27. kolovoza 2019. godine.

 Izvor: Malonogometni klub "Gorovo" Opatija

Foto: Malonogometni klub "Gorovo" Opatija

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se