All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Kvalifikacije kupa Hrvatske: Polovičan uspjeh u Zagrebu

 

vaterpolo brguljan2017U sklopu kvalifikacija kupa Hrvatske koje su se odigrale na bazenu u Utrinama, vaterpolisti Opatije zaigrali su protiv Vaterpolo kluba Zagreb te zabilježili polovičan uspjeh. Mlađi kadeti upisali su visoku pobjedu rezultatom 15 : 3, dok su kadeti poraženi 13 : 11.

Bazen Utrina

Suci: Gavrilović i Pinter

Čitaj više

Osam odličja za opatijske karatiste

11. KRK KUP 2019. KARATE1Prošle se subote, 15. lipnja 2019. godine u Malinskoj održao karate turnir 11. KRK KUP 2019. za uzraste od cicibana do seniora u borbama i katama pojedinačno. Na turniru je sudjelovalo 455 natjecatelja iz 36 klubova  i 3 države ( Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine). Iz Karate kluba Opatija nastupilo je sedmero natjecatelja u deset kategorija. Opatijski karatisti još su jednom pokazali svoju kvalitetu te sveukupno osvojili osam odličja (1 zlatno, 3 srebrna i 4 brončana).

Na slici s lijeva na desno: Kristian Zoričić, Ivan Blažević, Lena Janković, trener Ivan Janković, Karlo Zoričić, trener Dragutin Galina, Katja Knežević, Leon Buršić i Jana Redžić.

Čitaj više

Prijem uspješnih sportaša

vrhunski sportašiGradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Fernando Kirigin održali su jučer u uredu gradonačelnika svečani prijem za opatijske sportaše koji su od siječnja do lipnja 2019. godine ostvarili vrhunske sportske rezultate na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima. Sportašima su uručena priznanja i novčane nagrade.

Čitaj više

26. Otvoreno prvenstvo Opatije u tenisu do 14 godina

1Već 26. put zaredom, na terenima Teniskog kluba Opatija, od 8. do 10. lipnja 2019. godine, održano je Otvoreno prvenstvo Opatije za uzrast do 14 godina. 

Na Prvenstvu je nastupilo 36 takmičara iz Ogulina, Zagreba, Rukavca, Rijeke, Vodnjana, Varaždina, Kastva, Rabca i Bala, od čega 14 tenisača i 22 tenisačice.

Čitaj više

Počinje ljetna Školica jedrenja Yacht Cluba Croatia Opatija

školica jedrenjaLjeto je pravo vrijeme za naučiti jedriti. U organizaciji Yacht Cluba Croatia Opatija, 10. lipnja 2019. godine počinje novi ciklus tradicionalne Školice jedrenja za početnike (uzrast 7-12 godina). Škola traje tijekom cijelih školskih praznika.

Jedri se u klasi Optimist, a treninge vode licencirani treneri.

Treninzi se održavaju od ponedjeljka do petka, u vremenu od 18.00 do 19.30 sati.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 283 366 - trener Serdjo Nalis.

Izvor: Yacht Club Croatia Opatija

Foto: Yacht Club Croatia Opatija

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se