Copyright © 2010-2017 Športski savez grada Opatije

Odbojka: Održan 27. memorijal "Željko Tomljenović"

Objavljeno Utorak, 10 Listopad 2017

Prošle subote u opatijskoj dvorani "Marino Cvetković" održan je 27. memorijal ‘Željko Tomljenović’ u spomen na tragično preminulog člana i igrača Odbojkaškog kluba Opatija.

U kategoriji najmlađih kadetkinja, pobjedu je odnijela ekipa Grobničana, iza kojih su se smjestile djevojčice iz OK Opatija 2 i OK Opatija 1.

U konkurenciji kadetkinja najbolje su bile djevojke iz OK Grobničana, drugo mjesto osvojila je ekipa OK Opatije, a treće ekipa OK Kastav.

Mlađi kadeti Opatije bili su najuspješniji u svojoj kategoriji, ekipa Mlake zauzela je drugo mjesto, Grobničana treće, a Rijeke četvrto.

U seniorskoj konkurenciji ekipa Mlake osvojila je 1. mjesto i prijelazni pehar, drugo mjesto pripalo je Opatijcima, a treće Riječanima.

Nakon odigranih finalnih utakmica, nagrade i pehare dodijelili su predsjednik SSGO Fernando Kirigin i tajnik SSGO Branko Močibob, predstavnik domaćina Vladimir Brnečić i brat pokojnog Željka, Damir Tomljenović, koji je i pobjedničkoj seniorskoj ekipi Mlake uručio prijelazni pehar.