All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Uspješan vikend za vozače Auto kluba Opatija motorsport

Izvještava Martina Puž, tajnik AK Opatija motorsport

Na 2. rally-u Kumrovec što se ove subote vozio u okolici Kumrovca  pobjedu je odnio Mađar Janos Szilagyi, samo 20 sekundi ispred Nike Pulića (MRC Sport) i Saše Bittermana (AK Opatija motorsport), dok su treće mjesto zauzeli Juraj Šebalj i Toni Klinc (AKK Sveta Nedjelja).

Davor Mihelić i Mateo Butorac (oba iz AK Opatija motorsporta) u Citroenu C2R2 oduševili su 1. mjestom u klasi 3, tj. 6. mjestom u generalnom poretku. Saša Bitterman je u svom prvom nastupu sa višestrukim prvakom Hrvatske Nikom Pulićem osvojio drugo mjesto generalnog poretka. Nažalost, posada Tomas Hrvatin (AK MRC Sport)/Damir Kuzmić (AK Opatija motorsport) odustali su na drugom brzincu zbog kvara na vozilu, a Viliam Prodan (AK Buzet autosport) i Zdravko Draženović (AK Opatija motorsport) svoj su nastup u Citroenu C2R2 MAX završili na petom brzincu zbog teškog izlijetanja.

Ovako je svoj nastup komentirala posada Mihelić / Butorac:
    - 2. Rally Kumrovec 2012, dužinom je vrlo kratak, ali tehnički jedan od najtežih i najzahtjevnijih rally-a. Prije samog početka bilo je teško išta prognozirati. Nakon završenog prvog brzinskog ispita Kumrovec1 vidjeli smo da su se zimske  pripreme isplatile te da konkuriramo za 1 mjesto u klasi 3 kao i za visok plasman u ukupnom poretku. Borbom do samog kraja rally-a uspjeli smo osvojiti prvo mjesto klase 3 kao i 6 mjesto u ukupnom poretku.

Za neke vozače slijedi 20-ak dana odmora, za druge isto toliko napornog rada na automobilima, jer već 27. i 28. travnja nas očekuju nove doze adrenalina, kada je na rasporedu 38. Zagreb Delta Rally 2012.

Službene rezultate možete pogledati ovdje.

 

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se