All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Tenis klub Opatija: Ekipa do 14 godina plasirala se u finale momčadskog prvenstva Hrvatske za 2018. godinu

Tenis ekipa do 14Kroz ciklus kvalifikacija, ekipa Tenis kluba Opatija do 14 godina plasirala se u finale momčadskog prvenstva Hrvatske za 2018. godinu.

Ukupno 30 klubova, podijeljenih u 6 kvalifikacijskih skupina,  Grad Zagreb, Središnja Hrvatska, Slavonija,  Sjeverozapadna Hrvatska, Dalmacija i Istra i Primorje, borilo se za 8 mjesta u finalu, koje će se održati 06.-09. rujna 2018. godine u Splitu. Pobjednici skupina Dalmacija i Istra i Primorje, u međusobnom susretu odlučili su o jednom finalisti.  

U tri kvalifikacijska dana, od 29. do 31. rujna odigrali smo tri kvalifikacijska susreta. Kao gosti pobijedili smo TK Rabac rezultatom 9:0, kao domaćini TK Pećine rezultatom 5:4, te kao gosti u Dubrovniku TK Raguza sa rezultatom 5:1.Sam plasman u finale veliki je uspjeh našega kluba. Boje našega kluba branili su: Dora Biondić, Renata Hunčak, Daniela Hunčak, Ian Priskić, Noah Jelušić i Emanuel Ivkić. Potvrda je to rada naših trenera sa najmlađima - izjavio je Denis Kurilić, trener Tenis kluba Opatija.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se