All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promocanja sporta.  Više O NAMA

Roko Stipanović prvak Hrvatske u klasi Laser 4.7

YCCroatia StipanovićRoko Stipanović, član Yacht Cluba Croatia okitio se titulom prvaka Hrvatske u klasi Laser 4.7 protekli vikend u Omišu na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za neolimpijske klase. Do titule je stigao na zaista impresivan način, uz četiri prva i jedno drugo mjesto, čime je konkurenciju ostavio daleko iza sebe. Cijelo prvenstvo obilježilo je jugo, u petak 12-16 čv, u subotu 19-26 čv, dok je u nedjelju prejako jugo spriječilo daljnje natjecanje

U istoj klasi natjecao se i Matija Reljanović koji je baš na PH, u najjačoj konkurenciji i po vrlo teškim uvjetima za jedrenje, ostvario veliki iskorak u kvaliteti. Zauzeo je 8 mjesto u konkurenciji 57 natjecatelja - poručio je tajnik Yacht Cluba Croatia, Petar Smojver.

Yacht Club Croatiu predstavljali su još Tajana Filipaš i Ana Petričić u klasi 420 te su zauzele 7. mjesto ukupno i treće mjesto u ženskoj konkurenciji.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se