All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promocanja sporta.  Više O NAMA

Antonio Lukšić prvi u klasi Laser Radial u kategoriji do 17 godina

JKOpatija OmišProteklog vikenda Antonio Lukšić, član JK Opatija postao je prvak Hrvatske u klasi Laser Radial u kategoriji do 17 godina na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za neolimpijske klase u Omišu. Prvenstvo je pratilo jako Jugo, u petak između 15 i 20 čv, a u subotu između 20 i 25 čv, dok je u nedjelju Jugo doseglo udare do 30 čvorova pa se iz sigurnosnih razloga nije isplovilo na more.

Antonio je prvenstvo završio na ukupno 7. mjestu, ali je zato prvi u kategoriji do 17 godina te je okrunjen zlatnom medaljom, a prate ga klupske kolege Marko Vuksanović na 8. te Krešimir Buneta na 18. mjestu.

U klasi Laser 4.7 za JK Opatija nastupio je Karlo Matić kojemu je ovo prvo veliko natjecanje u ovoj klasi, ali je bez obzira na slabije iskustvo i teške vremenske uvjete uspio zauzeti 48. mjesto od ukupno 57 natjecatelja - rekao je trener Jedriličarskog kluba Opatija, Sanjin Šikić.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se