All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Karate: Bronca na Prvenstvu Hrvatske za Alessiu Čekadu

Prvenstvo Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore u borbama pojedinačno održano je protekli vikend u Mavrincima na kojem je Alessia Čekada, članica Karate kluba Opatija, osvojila treće mjesto.

U svim kategorijama su nastupila 282 natjecatelja iz 61 kluba. Iz našeg kluba je sudjelovalo pet natjecatelja. U kategoriji kadetkinja do 54 kg nastupale su Katja Knežević i Ena Grozdić koje su izgubile u drugom kolu pokazavši veoma dobre nastupe, ali nije bilo dovoljno sportske sreće za osvajanje medalje kroz repasaž, jer su njihove protivnice izgubile u polufinalu - rekao je trener Karate kluba Opatija Dragutin Galina.

U kategoriji juniora do 76 kg nastupio je Karlo Zoričić koji je odradio odličnu borbu ali nije bilo dovoljno sportske sreće da bi došao do pobjede. Njegov protivnik koji je bio favorit za finale gubi na žalost u polufinalu  i Karlo ostaje bez repasaža i mogućnosti da kroz isti dođe do medalje. Uz Karla u kategoriji juniora  +76 kg nastupio je i Anton Baždarić koji gubi od favorita, osvajača zlatne medalje, te mu omogućuje repasaž  u kojem Anton gubi borbu za broncu i osvaja 5.mjesto - zaključio je izvještaj Galina.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se