All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Aktivnosti Športsko ribolovnog kluba Ičići u prosincu

O radu Športsko ribolovno kluba Ičići u prosincu 2018. godine izvjestio nas je njihov predsjednik, Dušan Benko.

  • 09.12.2018.  XIX. NOVOGODIŠNJI KUP IČIĆI 2018 ZA JUNORE u organizaciji ŠRK IČIĆI

natjecanje u ekipnom i pojedinačnom ribolovu s obale koji se odvijao se od obalnog puta između Ičića i Ike kao i svake godine do sada. Natjecanje je organizirano u sklopu naše Male škole ribolova pod pokroviteljstvom Sportskog saveza grada Opatije i Turističke zajednice mjesta Ičići. Pozivu se odazvalo jedanaest udruga koje njeguju rad s podmlatkom i bile su učesnice ovogodišnjeg finala Državnog prvenstva u kategoriji  U16. Nastupilo ja 54 natjecatelja  podijeljenih u dvije kategorije do 12 i do 16 godina. Napominjemo da je među učesnicima bilo i osam učesnika ovogodišnjeg Državnog prvenstva na čelu s Lukom Hajdarajom - aktualnim prvakom države kao i petero od šest reprezentativaca.

Sve u svemu najbolji natjecatelji u kategoriji U16. Na našu sreću vrijeme tijekom natjecanja bilo je idealno, a tako je i ulov bio dobar. Prva tri natjecatelja u dobnim skupinama dobila su medalje, a prve tri ekipe pehare i medalje za svoje članove. Osim toga podijeljen je i prelazni pehar za prvo mjesto koji je osvojio ŠRK Kantrida – Rijeka u sastavu Luka i Teo Hajderaj, Filip Hatezić i Meri Naglić sa ukupno 24 negativna boda. Drugo mjesto pripalo je ŠRD Zubatac – Poreč (Gregori Udovičić, Igor Dudaš, Erik Todorović i Mauro Tubaković) sa 31 bodom, a treće mjesto ŠRK Ičići (Filip i Luka Burazer, Enola Mender i Petar Pobar) sa 34 boda. Pojedinačni plasman U12 je: prvi je Guido Stopar – SRD Udica M. Lošin sa 690 grama, drugi Toni Martinčić – SRD Galeb – Raša sa 650 grama i treći Fran Vodarić SRD Udica – M. Lošinj sa 538 grama. Pojedinačni plasman U16: prvi Luka Hajdaraj - SRD Kantrida sa 990 grama, drugi Gregori Udovičić SRD Zubatac – Poreč sa 938 grama i treći Dario Šutić – SRD Lovrata – Krk sa 704 grama. Pehar za najveću ribu kokota od 228 grama dobio je Matej Abramović iz ŠRD Kostrena, a Leonardo Paulin iz ŠRK Ičići dobio je pehar jer je vratio najviše žive ribe u more - 15 riba. Najmlađi učesnik bio je Niko Matejčić – SRD Kostrena-2011. godište. Ulovljeno je ukupno 409 riba od čega je spašeno je 276 primjeraka. Svi učesnici dobili su pisana priznanja, pomorski kalendar za 2019 godinu i čokolade. Nakon lova i vaganja  učesnike s pratnjom ugostili smo u restoranu Kvarner u Lovranu, gdje je bilo proglašenje rezultata i podjela nagrada - zaključio je Benko.

  • 15.12.2018.  DRUŽENJE PODMLATKA, njihovih roditelja i članova kluba u lučici Ičići na kraju uspješne sezone. Uz roštilj, sokove i kolače proveo se još jedan dan zajedno na svježem zraku u igri i veselju.
  • 16.12.2018.  „14. BOŽIČNI KUP TIMI“ u organizaciji ŠRD GALEB u mjestu Trget -nastupio je naš  natjecateljski par Igor Plahuta i Mario Adamo koji se u konkurenciji 20 ekipa  plasirao na peto mjesto s ulovom od preko pet kila.
  • 16.12.2018.  „PUŠĆADA 2018.“ U organizaciji ŠRD JADRAN, za ekipu ŠRK Ičići nastupila je samo Renata Hlanuda i zauzela treće mjesto pojedinačno u konkurenciji seniorki

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se