All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Pešekani kreću po zlato

sbk pešekaniU Budimpešti će se ovog mjeseca, od 4. do 7. srpnja 2019. godine, održati peto po redu Svjetsko prvenstvo u crossmintonu. Glavni grad Mađarske okupit će 520 igrača iz 24 zemlje koji će se boriti za prvo mjesto.

Na prvenstvu će sudjelovati i Speed badminton klub Pešekani iz Ičića, a klub će predstavljati Gala Zukić, Damir Baković i Damir Barišić te njihov trener Zdravko Škarica.

Najviše nade polaže se u mladu Galu Zukić koja se okrunila prvim mjestom na svjetskoj rang ljestvici. Samo ove godine Gala je zabilježila niz uspjeha i to 1. mjesto pojedinačno na turnirima world masters serije 1000 bodova u Sloveniji i Njemačkoj, 1. mjesto pojedinačno na turniru world masters serije 500 bodova u Slovačkoj te 1. mjesto u kategoriji parova na turniru world masters serije 500 bodova u Zagrebu.

Osim Gale, u Budimpešti će se natjecati i još jedna hrvatska predstavnica, druga igračica svijeta Nika Miškulin. Damir Baković se u tri navrata na turnirima u Zagrebu i u Radeču popeo na drugo odnosno treće mjesto pobjedničkog postolja što mu je donijelo 44. mjesto na svjetskoj rang ljestvici. Damir Barišić ove je godine imao nekoliko solidnih plasmana te u ždrijeb Svjetskog prvenstva ulazi kao 23. igrač svijeta u svojoj kategoriji.

Izvor: www.podučkun.net

Foto: www.podučkun.net

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se