All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

6. izdanje automobilističke utrke Intercars Učka 2019. ovog vikenda u Veprincu

Formula driver plakat 2019 MALIHAKS kup u Formula Driver vožnjama ponovo će jednu od najljepših brdskih staza, na prekrasnoj Učki, staviti u fokus sportske javnosti.

Oktansko druženje u sklopu 6. izdanja automobilističke utrke Intercars Učka 2019. zakazano je za 13. i 14. srpnja kada će se šestu godinu zaredom okupiti najbolji automobilisti koji će za razliku od prethodnih godina imati šikanu više i stazu dulju za 800 metara. Subota, 13. lipnja rezervirana je za tehnički pregled i verifikaciju, dok u nedjelju program počinje u 8:30 sati s obaveznim treningom, dok je u 11 sati predviđeno otvorenje i start prve od dvije vožnje.

-Nakon rekordnog Buzeta i ove godine na Učki očekujemo rekordno izdanje što se tiče odaziva vozača. Pripreme su u tijeku i nadamo se da će sve proći u najboljem redu, kao i prethodnih godina. Ovim putem pozivam sve ljubitelje oktana da nam se pridruže na Učki, a za one koji ne stignu pripremili smo live prijenos koji će se moći gledati na Kanalu RI, Kreator TV-u i Youtubeu, najavio je Igor Puž, predsjednik AK Opatija motorsport.


Podsjetimo, koncept utrke preslikan je od Talijana, kao svojevrsna kombinacija brdskih utrka i autoslaloma, a dosadašnja natjecanja pokazala su koliko je u Hrvatskoj atraktivna ova najmlađa auto disciplina.

– Veliki medijski interes, ali i sami značaj ove manifestacije prepoznali su brojni sponzori i pokrovitelji utrke, kojima od srca zahvaljujemo. To su redom: tvrtka Inter cars, Grad Opatija, Smart-invest immobilien, Automehanika Butorac, Auto Kras Istra, Thalassotherapija Opatija, IP studio, Automatic servis, Puž auto, auto kuća Hyundai Afro, Sekundar usluge, Pe.ma trgovina, zaštitarska kuća Klemm, tvrtke 3t Cable, Came, UBER, tvrtka Martis, NEOprom, Kamgrad, Keramika Kos, Storm security, Banjole assistance system, Neoprom, obrt Juranić iz Delnica te medijski pokrovitelji Kreator TV, Novi list, Kanal RI, portali PodUckun.net i torpedo.media te Pomorski radio Bakar, istaknuo je Igor Puž.

 

Izvor: Auto klub Opatija Motorsport

Foto: Auto klub Opatija Motorsport

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se