All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Natjecanje u športskom ribolovu na moru - KUP DAN GRADA OPATIJE 2019.

Grb srk jadranŠportski ribolovni klub "Jadran" Opatija organizira natjecanje u športskom ribolovu na moru za kategoriju seniorki lov štapom s obale. Natjecanje će se održati u nedjelju 21. srpnja 2019. godine, a prijave se dostavljaju Športskom ribolovnom klubu "Jadran" Opatija najkasnije do četvrtka 18. srpnja 2019. godine.

Natjecanje je ekipno i traje jedan dan, bez promjene mjesta ulova. Lovi se po sistemu ulovi i pusti. Natjecateljice smiju tijekom lova koristiti najviše jedan štap s koturom i strukom s najviše tri udice. Veličina udice nije određena, a olovica nesmije biti lakša od 20 grama. Ješka je slobodna i može biti pripremljena, a osiguravaju je same natjecateljice.

Natjecanje započinje u 7.00 sati ujutro i završava u 11 sati nakon čega slijedi zajednički ručak, proglašenje rezultata i podjela nagrada.

 

Izvor: Športsko ribolovni klub "Jadran" Opatija

Foto: Arhiva

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se