All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Upisi na Specijalistički diplomski stručni studij Izobrazbe trenera

unnamedKineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za upis pristupnika na Specijalistički diplomski stručni studij Izobrazbe trenera.

Prijave počinju 9. rujna i traju do 13. rujna 2019. godine.

Prema novousvojenom nastavnom planu i programu studija u trajanju od dvije godine, završetkom studija stječe se 120 ECTS bodova i stručni naziv STRUČNI SPECIJALIST TRENERSKE STRUKE.

Svi potrebni podaci za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Kineziloškog fakulteta u Zagrebu. Dodatne informacije moguće je dobiti od strane tajnice predstojnika SCIT-a, Ivane Degirmendžić, na broj telefona 01/36 58 623 ili putem elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te u Studentskoj službi Kineziološkog fakulteta na broj telefona 01/36 58 625 ili putem elektoničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se