All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan Memorijal kap. Igor Žiganto

Izrezak4U organizaciji Športsko ribolovnog kluba "Ičići", uz pomoć Sportskog saveza grada Opatije, Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice mjesta Ičići, 18. kolovoza 2019. godine održan je treći po redu "Memorijal kap. Igor Žiganto" u lovu iz usidrene brodice. Nastupilo je 22 ekipe sportskih ribolovaca iz 12 udruga. Lovilo se pet sati nakon čega se pristupilo brojanju, mjerenju i vaganju ulova te proglašenju rezultata i podjeli nagrada.

Prvo mjesto i prelaznu plaketu osvojili su Krešimir i Marijana Milić iz ekipe ŠRD Kostrena sa 5454 boda i 9 primjeraka ribe. Drugo mjesto pripalo je Mariu Adamu i Ivi Beniću iz ŠRK Ičići sa 5008 bodova i najvećom ribom od 392 grama. Treće mjesto osvojili su Josip Korić i Vojko Srdoč iz ŠRK Preluk Matulji sa 4066 bodova, dok je četvrto mjesto pripalo Draganu Hlanudi i Rolandu Frlanu iz RD Barić sa 3386 bodova.

Ukupno je ulovljeno 87 važećih riba ukupne težine 6,17 kilograma.

 

Izvor: Športsko ribolovni klub "Ičići"

Foto: Športsko ribolovni klub "Ičići"

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se