All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održano klupsko državno prvenstvo u odbojci na pijesku

Izrezak kopProteklog vikenda, 24. i 25. kolovoza 2019. godine, na zagrebačkom Jarunu održano je klupsko državno prvenstvo u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije.

U konkurenciji kadetkinja, Klub odbojke na pijesku Opatija osvojio je treće mjesto. U sastavu su igrale Andrea Koraca, Mia Volarić, Sara Bušljeta, Andrea Šahinović, Ema Barać i Franka Lukežić.

U polufinalu, KOP Opatija sastala se sa ekipom KOP Retfala iz Osijeka. U napetoj borbi, Opatija je u prvom meču izborila prvi set, dok je drugi i treći izgubila. U drugom meču Opatija je vrlo tijesno izgubila oba seta sa 21 : 23 i  22 : 24. U susretu za treće mjesto Opatija je pobijedila ekipu iz Čakovca sa 2 : 0, dok je u finalu KOP Retfala pobijedila ekipu iz Banjola sa 2 : 0.

U kategoriji juniorki, Opatija je nastupila sa istim kadetskim sastavom, ali izmorene od dana ranije, Opatijke su osvojile peto mjesto. U prvoj utakmici KOP Opatija uvjerljivo je savladao KOP Osijek sa 2 : 0, međutim protiv KOP Žnjan i KOP Banjole izgubio je sa 2 : 0.

Trener mladih Opatijki Alen Pavačić zadovoljan je nastupom svojih djevojaka jer je vidljiv njihov napredak te se nada da će se uz ustrajan i stručni rad sljedeće sezone igrati još kvalitetnije.

 

Izvor: Klub odbojke na pijesku Opatija

Foto: Klub odbojke na pijesku Opatija

 

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se