All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Roko Stipanović srebrni na svjetskom juniorskom prvenstvu Laser 4.7

Izrezak RokoU trajanju od 16. do 23. kolovoza 2019. godine u kanadskom gradu Kingston, na jezeru Ontario, održano je Svjetsko juniorsko prvenstvo u klasi Laser 4.7. Na prvenstvu je sudjelovalo 35 zemalja svijeta.

Nakon šest dana intenzivnog natjecanja, 11 utrka, 5 ostvarenih pobjeda, u konkurenciji sa 117 jedriličara, Roko Stipanović, član Yacht cluba Croatia Opatija, pokazao je svoje cjelokupno umijeće i prvenstvo završio sa srebrnom medaljom oko vrata, njegovim najbolje ostvarenim rezultatom u dosadašnjoj karijeri. Zlato mu je oteo Nicollo Nordera iz Italije, a Gaspar Strahovnik iz Slovenije osvojio je broncu.

U konkurenciji najbolje jedriličarke svijeta, naslov prvakinje pripao je Anji Von Allmen iz Švicarske, s kojom radi opatijski trener Damir Nakrst. U kategoriji djevojaka iskazale su se i hrvatske jedriličarke Nika Manestar koja je osvojila 6. mjesto i Ursula Balas koja je osvojila 9. mjesto. Obje djevojke dolaze iz Jedriličarskog kluba "Val" iz Crikvenice.

 

Izvor: Yacht club Croatia Opatija

Foto: Yacht club Croatia Opatija

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se