All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održana regata 46. kup Opatije

46. cupProteklog vikenda u Opatiji je održana regata 46. Kup Opatije u klasama laser standard, laser radial, laser 4.7 i europa. Okupilo se ukupno 77 jedriličara iz 6 država. Bila je to i kriterijska regata za klasu laser. U klasi laser standard natjecalo se 6 jedriličara, u klasi laser radial 23 jedriličara dok se u najbrojnijoj klasi laser 4.7 za titulu najboljeg borilo 40 jedriličara. Za Yacht club Croatia nastupili su Roko Stipanović i Matija Reljanović u klasi laser radial  i Marijan Radović u klasi laser standard.

U petak vrijeme nije bilo naklonjeno jedriličarima pa se zbog nedostatka vjetra nije jedrilo. Drugi dan natjecanja jedriličari su odjedrili tri plova po buri koja je puhala preko 20 čvorova, a u nedjelju po tramontani jačine 15 - 20 čvorova. Ukupno se odjedrilo po pet plovova za svaku klasu. Jedriličar Roko Stipanović dojedrio je do 2. mjesta, Matija Reljanović do 10. mjesta a Marijan Radović je natjecanje završio na 6. mjestu.

Izvor: Yacht club Croatia

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se