All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Animacijski treninzi na plaži Tomaševac-Nogomet na pijesku za djevojčice i dječake

nogomet na pijeskuU organizaciji MNK Gorovo i ove godine od 15. srpnja do 15. kolovoza 2020. godine na plaži Tomaševac održavaju se animacijski treninzi nogometa na pijesku. Organizatori pozivaju sve male nogometaše, djevojčice i dječake željne druženja na zabavne animacijske treninge, utorkom od 17:00 h do 19:00 h trening imaju djeca rođena od 2007. do 2009., a četvtkom od 17:00 h do 19:00 h djeca rođena 2010. i mlađi. Treninge vodi trener Malonogometnog kluba Gorovo, Sven Pobar.

Treninzi na plaži Tomaševac u Opatiji su neobvezni, besplatni i otvoreni za sve neovisno jesu li članovi nekog kluba ili nisu.

Čitaj više

Natječaj za upis kandidata na Studijski centar za izobrazbu trenera u ljetnom roku

Studijski centar za izobrazbu trenera pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu raspisao je Natječaj za upis pristupnika na preddiplomske stručne studije za izobrazbu trenera, u ak. 2020./21.Prijave na studij odvijati će se od 1.6. do 10.6.2020. godine. Razredbeni postupak održati će se u ponedjeljak i utorak, 6. i 7.7.2020. godine. Tekst natječaja, upute i potrebne obrasce za prijavu možete pronaći na ispod navedenim dokumentima.

Dopis natječaj 2020-21.

Natječaj IZOBRAZBA TRENERA – IZVANREDNI ak.2020-21.g.

Natječaj IZOBRAZBA TRENERA – REDOVITI ak.2020-21.g.

OBRASCI ZA PRIJAVU – Izobrazba trenera,izvanredni_studij

OBRASCI ZA PRIJAVU – Izobrazba trenera,redoviti_studij

Sažetak-upute za prijavu  IZOBRAZBA TRENERA (kandidati koji su polagali državnu maturu)

Sažetak-upute za prijavu IZOBRAZBA TRENERA(kandidati koji su srednju školu završili prije 2009.-10.)

Izvan snage stavljena zabrana održavanja sportskih treninga

Od 11. svibnja 2020. godine stavlja se izvan snage zabrana održavanja športskih treninga dok se od 13. svibnja 2020. godine dozvoljava rad teretanama, fitness-centrima i sportsko-rekreacijskim centrima, a od 18. svibnja 2020. godine rad bazena. Održavanje treninga te rad svih navedenih djelatnosti mora se održavati sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
ODLUKA
PREPORUKE

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se