All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Odluka Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu

Nacionalni stožer za civilnu zaštitu s danom 19. ožujka 2020. godine donio je Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja, dostupna ovdje. Potrebno se pridržavati svih mjera navedene Odluke, a posebno skrećemo pažnju na dio Odluke koji se odnosi na obustavu svih sportskih natjecanja i organiziranih treninga te obustava rada teretana, sportskih centara, fitness i rekreacijskih centara.

Preporuka gradonačelnika o neodržavanju javnih manifestacija

Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, u dogovoru s čelnim ljudima Festivala Opatija i tvrtke Opatija 21 donio je preporuku o neodržavanju bilo kakvih javnih manifestacija (kulturnih, društvenih, sportskih) u prostoru Sportske dvorane Marino Cvetković te u Centru Gervais i ostalim prostorima kojima upravlja Festival Opatija (Umjetnički paviljon Juraj Šporer, Švicarska kuća, MOHO centar) do 1. travnja 2020.

Isto tako, gradonačelnik je preporučio osnovnoj i srednjim školama na području Grada Opatije kao i Sportskom savezu grada Opatije da obustave odnosno ne održavaju sportske treninge te sportska događanja na kojima bi se okupio veći broj sportaša i gledatelja, a koji su planirani u navedenom razdoblju, dakle do kraja mjeseca ožujka.

Razlog za preporuku je, naravno, preventiva u slučaju širenja korona virusa, kako bismo maksimalno umanjili mogućnost prijenosa zaraze.

Daljnji će koraci biti usklađeni s preporukama Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite, a javnost će o svemu biti pravovremeno informirana.

 

Izvor: www.opatija.hr

Poziv na Natječaj HOO - Aktivne zajednice za 2020. godinu / Od športske škole do OI 2020.

Hrvatski olimpijski odbor objavio je Natječaj za dostavu prijedloga korisnika programa Aktivne zajednice za 2020.godinu / od športske škole do OI za 2020.godinu.

Za sve dodatne informacije obratiti se Uredu za programe lokalnog sporta:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 1 3650 558

Obrasce možete preuzeti ovdje 

Čitaj više

Poziv na upis u 3. Malu planinarsku školu Planinarskog društva Opatija

Planinarsko društvo „Opatija“ poziva djecu između 9 i 12 godina da se upišu u 3. Malu planinarsku školu, koju organizira u ožujku i travnju 2020. godine. Maksimalan je broj sudionika 30. Polaznici će steći osnovna znanja o planinarskoj opremi, orijentaciji, kretanju i boravku u planini, planinarskoj etici i ponašanju, planiranju izleta, povijesti planinarstva i alpinizma, osnovama meteorologije i opasnostima u planini te se upoznati s osnovama penjanja i speleologije.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se