Copyright © 2010-2017 Športski savez grada Opatije

Ove subote održava se 6. Hrvatski festival sportske rekreacije

Objavljeno Četvrtak, 12 Travanj 2018

Sedam stotina sudionika se očekuje na 6. Hrvatskom festivalu sportske rekreacije u nordijskom hodanju i pješeačenju koji će se održati ove subote, 14. travnja s početkom u 10.00 sati na maloj Ljetnoj pozornici, najavio je organizator manifestacije - Klub za športsku rekreaciju Gorovo.

Festival se odvija pod visokim pokroviteljstvom Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Opširnije...

Više od 200 kickboksača ove subote na Prvenstvu Hrvatske u Opatiji

Objavljeno Srijeda, 11 Travanj 2018
Kickboxing klub Opatija Fight Club u suradnji s Kickboxing savezom Primorsko-goranske županije ugostit će ove subote, 14. travnja 2018. godine, Prvenstvo Hrvatske u čak četiri različite discipline.
 

Najavljen 3. Opatija Milenij Open - međunarodni stolnoteniski turnir koji počinje 5. travnja u opatijskoj sportskoj dvorani "Marino Cvetković"

Objavljeno Utorak, 03 Travanj 2018

Treće izdanje međunarodnogstolnoteniskog turnira Opatija Milenij Opena, koji će se od5.  do 8. travnja održavati u opatijskoj sportskoj dvorani „Marino Cvetković“, okupit će više od četiri stotine igračica i igrača iz 16 zemlja Europe, Azije i Amerike. Uorganizaciji Stolnoteniskog kluba „Opatija 08“ i Hrvatskog stolnoteniskog saveza, te suorganizaciji tvrtkeTTM iz Njemačke, na turnir stižu i brojni reprezentativci iz SAD-a, Uzbekistana, Rusije, Belgije, Njemačke,Slovačke, Portugala, Italije, Mađarske, Slovenije, Srbije, Švicarske, Austrije, Engleske i Hrvatske.

Opširnije...

Raspisan natječaj za dodjelu nagrade HOO-a Matija Ljubek 2017.

Objavljeno Utorak, 17 Listopad 2017

Hrvatski olimpijski odbor raspisao je natječaj za dodjelu nagrade Matija Ljubek u 2017. godini. Odluku o raspisivanju Natječaja, obrasce za prijavu pojedinaca ili sportskih udruga, kao i Pravilnik o dodjeli Nagrade možete preuzeti u nastavku.

Opširnije...

Sutra se održava 27. Memorijal "Željko Tomljenović"

Objavljeno Petak, 06 Listopad 2017

Odbojkaški klub „Opatija“ 27 godinu zaredom organizira turnir „Memorijal Željko Tomljenović“ u čast tragično preminulog člana i igrača kluba. Turnir će se održati u subotu, 7. listopada, u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Opširnije...