Copyright © 2010-2017 Športski savez grada Opatije

Raspisan natječaj za dodjelu nagrade HOO-a Matija Ljubek 2017.

Objavljeno Utorak, 17 Listopad 2017

Hrvatski olimpijski odbor raspisao je natječaj za dodjelu nagrade Matija Ljubek u 2017. godini. Odluku o raspisivanju Natječaja, obrasce za prijavu pojedinaca ili sportskih udruga, kao i Pravilnik o dodjeli Nagrade možete preuzeti u nastavku.

Opširnije...

Sutra se održava 27. Memorijal "Željko Tomljenović"

Objavljeno Petak, 06 Listopad 2017

Odbojkaški klub „Opatija“ 27 godinu zaredom organizira turnir „Memorijal Željko Tomljenović“ u čast tragično preminulog člana i igrača kluba. Turnir će se održati u subotu, 7. listopada, u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Opširnije...

U subotu 46. tradicionalni međunarodni boćarski turnir "Opatija 46"

Objavljeno Petak, 06 Listopad 2017

U subotu, 7. listopada 2017. godine, održat će se međunarodni boćarski turnir "Opatija 46" u organizaciji Boćarskog kluba Opatija. Turnir se održava u Opatiji, a početak je zakazan za 9:00 sati.

Na turniru će nastupiti petnaest ekipa iz Italije, Slovenije i Hrvatske.

Opširnije...

"Život na vagi" - pridružite se ovu nedjelju besplatnim treninzima u Opatiji

Objavljeno Četvrtak, 28 Rujan 2017

RTL pokreće akciju „Život na vagi po gradovima Hrvatske“ te u nedjelju 15. studenog 2017. godine stižu u Opatiju i pozivaju sve zainteresirane Opatijce i njihove goste da se pridruže besplatnom treningu od 16 sati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković. Dovoljno je ponijeti samo dobru volju i ručnik, a za odličnu zabavu i edukativne minute pobrinut će se tim „Života na vagi“.

Opširnije...

Tjedan sportskog usavršavanja u PGŽ

Objavljeno Srijeda, 20 Rujan 2017

Zajednica sportova PGŽ prvi put organizira Tjedan sportskog usavršavanja Primorsko-goranske županije. Svi zainteresirani za psihologiju u sportu, sportsku administraciju i/ili principe vježbanja mogu se pridružiti zadnji tjedan u rujnu na radionice i predavanja namjenjena trenerima, sportašima, sportskim djelatnicima, volonterima i svima ostalima koji pronađu temu za sebe.

 

Opširnije...