All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Počinje nova rally sezona

Najavljuje Martina Puž, tajnik AK Motorsport

Nakon zimske stanke, ovog vikenda nas očekuje i prvo Međunarodno Rally natjecanje pod nazivom 2. RALLY KUMROVEC 2012. Rally organizira Auto klub 'Delta Sport' iz Zagreba, u suradnji sa Općinama Kumrovec i Zagorska Sela te pod pokroviteljstvom župana Krapinsko-zagorske županije Siniše Hajdaš Dončića.

Natjecanje se održava na atraktivnim i zahtjevnim stazama u bližoj okolici Kumrovca, koje će zasigurno biti pravi izazov za sve posade. Na rally-u nastupaju i vozači i suvozači iz AK Opatija motorsporta, i to Davor Mihelić i Mateo Butorac u Citroenu C2R2, Zdravko Draženović u Citroenu C2R2 MAX, Damir Kuzmić u Renault Clio, a za sam vrh poretka borit će se i prošlogodišnji viceprvak u rally-u Saša Bitterman (suvozač) sa Nikom Pulićem (vozač) u Mitsubishi Lancer EVO IX. Dužina rally-a je gotovo 100 km od čega 42 km otpada na 6 brzinskih ispita po uskoj i zavojitoj cesti sa mnogim uzbrdicama i nizbrdicama, na kojima će vozači i suvozači morati pokazati sve svoje vještine, a mi im u tome želimo puno uspjeha.

Lista prijava dostupna je ovdje. Više informacija može se naći i na stranicama organizatora.

 

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se