All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Obavijest o zatvaranju ceste i najava Brdske utrke "Učka 2012"

Dio županijske ceste (ŽC 5047), od centra Veprinca (igralište Tumpići) do bivšeg odmarališta INA na Učki, biti će zatvorena za sav promet radi održavanja 'Brdske utrke Učka 2012.', ove nedjelje 8. srpnja, od 7:30 do 19 sati. Također, radi sprečavanja gužvi i zastoja, s Istarske strane promet će biti lokalno dozvoljen od Tunela Učka do Poklona. Ovim putem vas molimo da obavijestite vozače da koriste druge pravce ako kreću prema Istri ili u suprotnom smjeru. 

Podsjetimo, ovog vikenda 7. i 8. srpnja, Učka postaje središte zanimanja svih ljubitelja auto sporta, obzirom da se po prvi put se sve događa u Veprincu - tehnički pregled i verifikacije, te zabavni dio večeri. 

- Cjelokupna manifestacija počinje u subotu, 7. srpnja, (igralište Tumpići – u samom centru Veprinca) kada je u 17 sati na rasporedu tehnički pregled i verifikacija dokumenta. Start prvog treninga zakazan je za nedjelju, 8. srpnja u 9 sati, dok je drugi trening na rasporedu dva sata kasnije. Svečano otvaranje natjecanja predviđeno je za 13,45 sati, dok prva vožnja starta točno u 14 sati, istaknuo je Igor Puž, te pozvao sve ljubitelje utrka i zabave, da im se pridruže u subotu, na tulumu dobrodošlice, koji započinje oko 20 sati, a tijekom večeri u pripremi je jedno veliko iznenađenje za sve prisutne.

U svrhu promocije i popularizacije auto sporta organizatori ovogodišnje utrke Učka 2012. odlučili su uvesti jedan novitet. Naime, radi povećanja posada kao i same atraktivnosti navedenog natjecanja te bolje atmosfere na utrkama organizator Brdske utrke Učka 2012. ove godine po prvi puta organizirat će Rally cup Učka, pod nazivom 'Nagrada grada Opatije'.

 - Od najzvučnijih imena, do sada prijavljenih natjecatelja, moramo istaknuti prijavu višestrukog pobjednika i rekordera Učke Nike Puliće, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske u grupi N - Igora Vičevića, zatim Sinišu Krainca, Roberta Bradarića te mnogih drugih vrhunskih vozača iz RH. Obzirom da je ulaz besplatan, još jednom pozivamo svih da dođu u Veprinac, da se rashlade na ugodnoj temperaturi, uživaju u atraktivnim vožnjama i druženju na Učki, rezimirao je Puž.

 Pokrovitelji utrke su Grad Opatija i Primorsko-goranska županija, organizatori Auto kluba Opatija motorsport i AK Rijeka, ulaz je slobodan, a sve informacije su dostupne na službenim Internet stranicama www.brdskautrka-ucka.com.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se