All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Ove nedjelje 48. Tradicionalni međunarodni boćarski turnir "Opatija 48"

boanjeTradicionalni međunarodni boćarski turnir "Opatija 48" održat će se 20. listopada s početkom u 8.45 sati na opatijskoj Boćariji.

Pozvano je 16 ekipa trojki (3+1), odnosno jedna ekipa iz Italije, četiri ekipe iz Slovenije te ostale ekipe iz naše Županije. Turnir počinje u 8.45 sati, zatim kreće takmičenje do 13 sati kada je predviđen ručak. Nastavak takmičenja je u 15.00 sati, a završetak, proglašenje pobjednika te podjela medalja i pehara predviđena je u 18.00 - najavio je u ime organizatora Zoran Škrokov.

Javni poziv za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba u sportu PGŽ 2020. g.

Zajednica sportova PGŽ objavljuje Javni poziv za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Primorsko-goranske županije u 2020. g.

Javni poziv JPS ZS PGŽ za 2020. g (puni tekst javnog poziva).

Prijedlozi Programa s popratnom dokumentacijom, pripremljeni u skladu s Pozivom dostavljaju se poštom preporučeno, putem dostavljača ili osobno u zatvorenoj omotnici na kojoj treba stajati puni naziv/ime i adresa predlagatelja na adresu:

Zajednica sportova Primorsko-goranske županije
Jadranski trg 4/3, 51000 Rijeka

Rok za podnošenje pisanih prijedloga je 30 dana od objave javnog poziva, a zaključno do 15. studenog 2019. godine.

Čitaj više

Otvorene prijave za Tjedan sportskog usavršavanja PGŽ 2019.

Zajednica sportova PGŽ treću godinu za redom organizira Tjedan sportskog usavršavanja, a ove će se godine održati od 23. – 27. rujna. Predavanja i radionice namijenjeni su svim zainteresiranim trenerima, sportašima i dionicima sporta.

Sva predavanja polaznici su u mogućnosti pratiti bez naknade. Prijave se vrše putem linka: https://forms.gle/MW99dvrKoax7Tk9h7

RASPORED

23.9.2019., 16:30 – 18:30, Riječki sportski savez, Verdijeva ulica 11/III
KOŠARKA – Psihološki apekt trenerskog posla u košarci, predavač Petar Skansi

Čitaj više

Blagoslov mora na blagdan Tijelova

blagoslov moraJoš od 1991. godine, na blagdan Tijelova, Športsko ribolovni klub "Jadran" organizira manifestaciju pod nazivom "Blagoslov mora". Ove će se godine manifestacija održati u četvrtak, 20. lipnja 2019. godine, a manifestacija započinje u 18.30 sati okupljanjem na opatijskom mulu gdje će se zainteresirani moći ukrcati u brodice, kojima se zatim odlazi do crkve Sv. Jakova. Nakon mise svećenik će blagosloviti more, a sa brodice se baca vijenac. Time se moru zahvaljuje što čuva ribare i pomorce.

Nakon procesije, brodice odlaze do Voloskog i vraćaju se na opatijski mul.

Za sve sudionike, građane i turiste ŠRK Jadran organizira domjenak.

Izvor: Športsko ribolovni klub "Jadran" Opatija

Foto: Športsko ribolovni klub "Jadran" Opatija

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se