Copyright © 2010-2017 Športski savez grada Opatije

Otvoreno novo savjetovanje Središnjeg državnog ureda za sport

Objavljeno Četvrtak, 23 Ožujak 2017

Središnji državni ured za sport otvorio je javno savjetovanja o Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka propisa za Zakon o sportu, na portalu e-Savjetovanje.

Cilj savjetovanja je prikupiti komentare, primjedbe i prijedloge zainteresirane javnosti u svrhu donošenja novoga Zakona o sportu, odnosno propisivanja zakonskoga rješenja koje će biti primjenjivo u praksi. Otvoreno je do 21. travnja 2017.

Savjetovanje je moguće pronaći u poveznici https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5033

Hrvatski olimpijski odbor raspisao natječaje "Aktivne zajednice" i "Od sportske škole do olimpijskih igara"

Objavljeno Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017

Otvoreni su natječaji Hrvatskog olimpijskog odbora za dostavu programskih zahtjeva za programe "Aktivne zajednice" i "Od sportske škole do olimpijskih igara".

Rok za podnošenje prijedloga je 30. travnja 2017. godine.

U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno kontaktirajte putem elektronske pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) ili na broj telefona 680-139.

Opširnije...

Predstavljen Peugeot 208 R5 T16 s kojim posada Prodan / Raštegorac napada generalku PH u Rallyju

Objavljeno Ponedjeljak, 27 Veljača 2017

Niti loše vrijeme, niti dosadna kiša i južina nije uspjela pokvariti prezentaciju novog bolida Peugeota 208 R5 T16 s kojim će rally posada Viliam Prodan – Zoran Raštegorac krenuti u osvajanje ovogodišnjeg prvenstva u kraljevskoj disciplini.

Opširnije...

Natječaj za dodjelu Nagrade za životno djelo PGŽ u oblasti sporta 2016.

Objavljeno Petak, 25 Studeni 2016

Zajednica sportova Primorsko-goranske županije raspisala je Natječaj za dodjelu nagrade za životno djelo u oblasti sporta za 2016. g.

Natječaj Nagrada za životno djelo 2016.

Pravilnik najbolji sportaši i sportski djelatnici PGŽ

Pravilnik o vrednovanju kandidata za dodjelu Nagrade za životno djelo ZS PGŽ

Obrazac Nagrada za životno djelo 2016.

Natječaj je otvoren do 22. prosinca 2016. godine.

Usvojena Strategija razvoja sporta Primorsko-goranske županije 2016. – 2020.

Objavljeno Ponedjeljak, 18 Srpanj 2016

Jučer je na županijskoj Skupštini jednoglasno podržano usvajanje Strategije razvoja sporta PGŽ za razdoblje od 2016. – 2020. g. Izrada dokumenta započela je 2014. godine, a obuhvatila je značajnije djelatnosti u okviru županijskog sporta. Karakteristike Strategije su uključenost velikog broja sudionika u sportu, korelacija s Razvojnom strategijom županije za isto vremensko razdoblje te ostalim strateškim dokumentima, detaljna analiza stanja najvažnijih sportskih djelatnosti, ukazivanje na razvojne probleme i potrebe sporta te stvaranje kvalitetne podloge za daljnje financiranje sporta.

Opširnije...