All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Enricu Marottiju najviša državna sportska nagrada „Franjo Bučar“

IMG 6ec34919e8437afeca153e2845138e93 VEnrico Marotti, član Društva sportova na moru Volosko, dobitnik je najviše državne nagrade na području sporta "Franjo Bučar", koja mu je jučer dodijeljena na svečanosti u Hrvatskom saboru u Zagrebu.

Nagradu "Franjo Bučar" za životno djelo dobili su legenda MNK Dinama Zdenko Kobeščak, bivši rukometaš i autor stručnih radova na temu rukometa Zdravko Malić te posmrtno vaterpolist, vaterpolo trener i izbornik vaterpolo reprezentacije Duško Antunović, dok su dobitnici godišnje nagrade članovi Davis Cup reprezentacije, koji su krajem studenog 2018. u Lilleu svladali Francusku i po drugi put u povijesti donijeli Davis Cup u Hrvatsku, alpinist i putopisac Darko Berljak, bivši vaterpolist i vaterpolski trener Vlaho - Mišo Asić, dugogodišnji liječnik hrvatske košarkaške reprezentacije Miran Martinac, poznati sportski novinar Zdravko Reić, aktualna europska prvakinja u bacanju koplja za gluhe osobe Laura Štefanac, dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Tomislav Krističević, proslavljeni vaterpolist i vaterpolski trener Zoran Roje, bivša rukometašica Klaudija Bubalo, reprezentativac i bivši svjetski prvak u taekwondou Filip Grgić, svjetski prvak u jedrenju na dasci Enrico Marotti te legendarni košarkaš Nikola Plećaš.

Čitaj više

Natječaj za dodjelu Državne nagrade “Franjo Bučar” u 2019. godini

Na web stranicama Središnjeg državnog ureda za šport objavljen je Natječaj za dodjelu Državne nagrade za sport “Franjo Bučar” u 2019. godini. Prijedloge za dodjelu Državne nagrade mogu dati sve osobe iz sustava sporta u skladu s člankom 5. Zakona o sportu, a natječaj je otvoren do 2. listopada 2019. godine.

Ova je Državna nagrada najviše priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Republici Hrvatskoj.

Natječaj za dodjelu državne nagrade za sport “Franjo Bučar” 2019.

Povoljniji uvijeti za sportaše u Jadran hotelima d.d.

Zajednica sportova PGŽ, Riječki sportski savez i Jadran hoteli d.d. potpisali su Sporazum o suradnji kojim se reguliraju povoljniji uvjeti za  smještaj sportaša, sportskih trenera, sudaca i djelatnika u objektima Jadran hotela d.d. 
Svečano potpisivanje sporazuma održano je u hotelu Continental gdje je domaćin g. Damir Balenović, direktor prodaje i markeringa Jadran hotela d.d. zahvalio na inicijativi sportskih zajednica Grada i Županije za pokretanje međusobne poslovne suradnje.

Čitaj više

Otvoreno novo savjetovanje Središnjeg državnog ureda za sport

Središnji državni ured za sport otvorio je javno savjetovanja o Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka propisa za Zakon o sportu, na portalu e-Savjetovanje.

Cilj savjetovanja je prikupiti komentare, primjedbe i prijedloge zainteresirane javnosti u svrhu donošenja novoga Zakona o sportu, odnosno propisivanja zakonskoga rješenja koje će biti primjenjivo u praksi. Otvoreno je do 21. travnja 2017.

Savjetovanje je moguće pronaći u poveznici https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5033

Hrvatski olimpijski odbor raspisao natječaje "Aktivne zajednice" i "Od sportske škole do olimpijskih igara"

Otvoreni su natječaji Hrvatskog olimpijskog odbora za dostavu programskih zahtjeva za programe "Aktivne zajednice" i "Od sportske škole do olimpijskih igara".

Rok za podnošenje prijedloga je 30. travnja 2017. godine.

U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno kontaktirajte putem elektronske pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili na broj telefona 680-139.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se