All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Jedrenje: Završen 38. Cup Opatije

preuzeto s www.liburnija.net

Opatija - Nakon trodnevnog jedrenja po tramontani i maestralu završeno je 38. izdanje Međunarodnog Kupa Opatije za klase laser standard, laser 4.7 i laser radial. Na regatnom polju ispred Opatijske luke okupilo se 64 jedriličara iz Crne Gore, Slovenije i Hrvatske.

Najbolji u klasi laser standard bio je Daniel Mihelić (JK Galeb) nakon dva održana jedrenja, dok se u ukupnom poretku plasirao ispred klupskih kolega Filipa Matike i Dominika Koludrovića.

U klasi laser radial održano je pet jedrenja, a pobijedio je Marko Šestan (JK Opatija), dok je drugo mjesto pripalo Mariu Zekanu (Mornar, Split), a treći je bio Dino Sindik iz (JK Split). Kod djevojaka prva je bila Nikolina Prtenjača iz opatijskog kluba Tramontana', druga Kim Pletikos (Burje, Izola), a treća Antoneta Kacan (Uskok, Zadar). U klasi laser 4.7, između 30 jedriličara, najbolji je bio Maks Vrščaj (Črnomelj), a iza njega su se plasirati Luka Matić (JK Split) i Anđela Demichelli Vitturi (JK Split). U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Anđela Demichelli Vitturi, drugo mjesto osvojila je Anja Hamerlitz (JK Opatija), a treće Rene Starić (Horizont Rovinj).

Kompletne rezultate pogledajte u nastavku:

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se