All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

 • image

  Sportski savez grada Opatije

  Dobrodošli na stranice Sportskog saveza grada Opatije koji trenutno ujedinjuje 36 članica u zajedničku organizaciju.

 • image
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]

Usklađeni smo sa odredbama o GDPR-u.

PRO 09

Bronca za seniorke Karate kluba Opatija

U subotu 23. studenog 2019. godine u Varaždinu je održano Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u borbama ekipno. Prvenstvo se održalo navečer nakon završetka turnira 15. Kup Sv. Nikole. Na Prvenstvu Hrvatske je sudjelovala ženska seniorska ekipa Karate kluba Opatija uz sastavu Azra Saleš, Ivona Tubić i Laura Fučik. Natjecateljice su osvojile brončano odličje.

PRO 06

Tri zlatna odličja s turnira 15. Kup Sv. Nikole

U subotu, 23. studenog 2019. godine održao se međunarodni turnir 15. KUP SV. NIKOLE u Varaždinu. Na turniru je sudjelovalo 485 natjecatelja iz 50 klubova i 3 države (Hrvatska, Mađarska i BiH). Turnir je bio za uzraste od cicibana do juniora u katama pojedinačno, za mlađe učenike i učenike ekipno i od cicibana do mlađih seniora u borbama pojedinačno. Iz karate kluba Opatija je nastupalo 6 natjecatelja u 8 kategorija. Osvojeno je 8 odličja (3 zlatna, 2 srebrna i 3 brončana) i dva plasmana 5. mjesto.

Čitaj više

PRO 03

Održana regata 46. kup Opatije

46. cupProteklog vikenda u Opatiji je održana regata 46. Kup Opatije u klasama laser standard, laser radial, laser 4.7 i europa. Okupilo se ukupno 77 jedriličara iz 6 država. Bila je to i kriterijska regata za klasu laser. U klasi laser standard natjecalo se 6 jedriličara, u klasi laser radial 23 jedriličara dok se u najbrojnijoj klasi laser 4.7 za titulu najboljeg borilo 40 jedriličara. Za Jaht klub Croatia nastupili su Roko Stipanović i Matija Reljanović u klasi laser radial  i Marijan Radović u klasi laser standard.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca


Zajednica sportskih udruga grada Opatije

SPORTSKI SAVEZ GRADA OPATIJE

Zajednica sportskih udruga grada Opatije „Sportski savez grada Opatije“ osnovana je 1998. godine s ciljem razvitka i promicanja sporta i sportske rekreacije, poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva, razvitka sportskih aktivnosti djece i mladeži te objedinjavanja i usklađivanja aktivnosti i programa sporta svojih članica. Zajednicu sportskih udruga grada Opatije danas čine 36 sportskih udruga, kako iz olimpijskih, tako i iz neolimpijskih sportova.


Saznaj više
Opatija


LINKOVI

grb opatija

 gpdlogo

thalassotherapia opatija

pod uckom

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.