All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

 • image

  Sportski savez grada Opatije

  Dobrodošli na stranice Sportskog saveza grada Opatije koji trenutno ujedinjuje 36 članica u zajedničku organizaciju.

 • image
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]

Usklađeni smo sa odredbama o GDPR-u.

OŽU 29

Program osposobljavanja za voditelje sportsko-rekreacijskih aktivnosti

Savez sportske rekreacije "Sport za sve" PGŽ u suradnji sa Sportskim učilištem u rujnu ove godine u Rijeci planira provedbu programa osposobljavanja voditelja sportsko-rekreacijskih aktivnosti. U svrhu prikupljanja informacija o potencijalnim korisnicima, izrađena je odgovarajuća Predprijava. Ukoliko se prijavi minimalno 15 kandidata, program osposobljavanja održat će se na jesen u Rijeci. Po završetku programa osposobljavanja svaki polaznik dobiva Uvjerenje (javni dokument) o osposobljavanju za poslove voditelja sportsko-rekreacijskih aktivnosti koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Predprijavu potrebno je dostaviti putem e-mail-a na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poštom ili osobno u Savez sportske rekreacije PGŽ, Jadranski trg 4, treći kat, a najkasnije do 14. travnja 2016. godine.

Više informacija u Obavijesti o školovanju.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

vodic aktivnost


Zajednica sportskih udruga grada Opatije

SPORTSKI SAVEZ GRADA OPATIJE

Zajednica sportskih udruga grada Opatije „Sportski savez grada Opatije“ osnovana je 1998. godine s ciljem razvitka i promicanja sporta i sportske rekreacije, poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva, razvitka sportskih aktivnosti djece i mladeži te objedinjavanja i usklađivanja aktivnosti i programa sporta svojih članica. Zajednicu sportskih udruga grada Opatije danas čine 36 sportskih udruga, kako iz olimpijskih, tako i iz neolimpijskih sportova.


Saznaj više
Opatija


LINKOVI

grb opatija

 gpdlogo

thalassotherapia opatija

pod uckom

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se