All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

 • image

  Sportski savez grada Opatije

  Dobrodošli na stranice Sportskog saveza grada Opatije koji trenutno ujedinjuje 36 članica u zajedničku organizaciju.

 • image
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]
 • image [/slide_caption]

Usklađeni smo sa odredbama o GDPR-u.

TRA 25

Len i Lucijan Dujmić pozvani u kamp HVS-a

Članovi Vaterpolo kluba Opatija 1981, braća Len i Lucijan Dujmić dobila su poziv za sudjelovanje u proljetnom kampu Hrvatskog vaterpolo saveza koji se sad već tradicionalno održava u Šibeniku. Razlog pozivanja na ovo okupljanje su odlične igre koje su braća prezentirala na nedavnoj završnici Kupa Hrvatske za nade, na Korčuli. Kamp je namijenjen najmlađem uzrastu - nadama, a cilj okupljanja je testiranje i praćenje budućih kandidata za reprezentativne selekcije. Voditelj kampa koji će trajati od 26. do 30. travnja je priznati vaterpolo trener i bivši izbornik reprezentacije Hrvatske gospodin Neven Kovačević kojem će u radu asistirati treneri iz omladinskih pogona prvoligaških klubova.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

vodic aktivnost


Zajednica sportskih udruga grada Opatije

SPORTSKI SAVEZ GRADA OPATIJE

Zajednica sportskih udruga grada Opatije „Sportski savez grada Opatije“ osnovana je 1998. godine s ciljem razvitka i promicanja sporta i sportske rekreacije, poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva, razvitka sportskih aktivnosti djece i mladeži te objedinjavanja i usklađivanja aktivnosti i programa sporta svojih članica. Zajednicu sportskih udruga grada Opatije danas čine 36 sportskih udruga, kako iz olimpijskih, tako i iz neolimpijskih sportova.


Saznaj više
Opatija


LINKOVI

grb opatija

 gpdlogo

thalassotherapia opatija

pod uckom

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se