All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Klub odbojke na pijesku Opatija

Antona Raspora 8

51410 Opatija

Telefon: +385 51 603 099

GSM: +385 91 500 7141

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Website: http://www.kop-opatija.hr

                 http://icicimasters.com

 

Godina osnivanja: 2014.

 

Predsjednik: Mladen Đorđević

Dopredsjednica: Gordana Đorđević

Tajnik: Goran Đorđević

Trener: Ivan Đorđević

 

Sportska škola: DA

Ekipa podmlatka: DA

Ekipa juniora: DA

Ekipa seniora: DA                 Rang natjecanja: Seniori - 1. Hrvatska liga, Seniorke - 2. Hrvatska liga

 

Mjesto održavanja treninga: glavna plaža Ičići

Treninzi: ponedjeljkom i petkom 9.00 - 11.00 i 16.00 - 18.00

Upisi novih članova: tijekom cijele godine

Zanimljivosti:

Klub odbojke na pijesku Opatija osnovan je u svibnju 2014. godine. U klubu već treniraju mlađe kategorije dječaka i djevojčica, točnije juniori i mlađe kadetkinje. Sredinom srpnja 2014. klub je sudjelovao na državnom klupskom prvenstvu u Zagrebu, gdje su u kategorijama mlađih kadetkinja i juniora zauzeli peta mjesta. Seniori KOP Opatija uspjeli su ući u prvu ligu, dok seniorke trenutno igraju u drugoj ligi. Treninzi se održavaju na terenima prekrasne plaže u Ičićima.

Gotovo svakodnevni porast broja članova kluba govori o tome da je bilo već krajnje vrijeme da se i na području naše županije ozbiljno krene s razvojem odbojke na pijesku. Stručni tim izradio je dugoročne planove razvitka kluba, planiraju se redovni i sustavni treninzi s ciljem postizanja zapaženih rezultata na domaćim i međunarodnim natjecanjima u budućnosti.

Klub je prošle godine po prvi put organizirao Ičići Open, međunarodni turnir u odbojci na pijesku za muške i ženske parove koji se ujedno bodovao i za pojedinačno Prvenstvo Hrvatske. Turnir je održan na dva terena na plaži u Ičićima. Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojile su Dina Bečić i Martina Matić, dok su u muškoj konkurenciji slavili Jure Peter Bedrač i Danijel Pokeršnik. Raduje i činjenica da je bilo prijavljeno nekoliko ekipa iz naše županije. Na obostrano zadovoljstvo organizatora i igrača turnir se odigrao u apsolutno pozitivnoj atmosferi i natjecateljskom duhu. Pune tribine te pohvale igrača i igračica naveli su organizatore da ovaj turnir organiziraju i narednih godina.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se