Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Priznanje za Diega Lipovšeka

Opatijski trener i direktor Stolnoteniskog kluba “Opatija 08” Diego Lipovšek primio je Priznanje Hrvatskog stolnoteniskog saveza za neprocjenjiv doprinos razvoju stolnog tenisa u Hrvatskoj, a posebno u gradu Opatiji. Priznanje mu je u opatijskoj sportskoj dvorani uručio direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić.

Izvor: Novi List

Vaterpolo-Kvalifikacije za kup Hrvatske: Mlađi juniori izgubili od ZPK

vaterpolo senioriU posljednjoj utakmici kvalifikacija za plasman na završnicu kupa Hrvatske, mlađi juniori VK Opatije poraženi su u Zagrebu od momčadi ZPK rezultatom 12 : 8.

Bazen u Utrinama

Suci: Ljubić i Pinter ( oba Zagreb )

Čitaj više

Vaterpolo: Kvalifikacije za kup Hrvatske - Mlađim juniorima remi, kadetima uvjerljiva pobjeda

vaterpolo seniori

U nastavku kvalifikacija za plasman u završnicu kupa Hrvatske mlađi juniori Opatije odigrali su neodlučeno sa rovinjskim Delfinom, a kadeti su bili bolji od Siscie.

Čitaj više

Sportski savez grada Opatije pokrenuo natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

Sportski savez grada Opatije pokrenuo je natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za poziciju struči suradnik/stručna suradnica - tajnik/tajnica, a u trajanju od 12 mjeseci. Natječaj je otvoren od 16. studeni do 23. studeni 2017. godine.

Više o mjeri „Od mjere do karijere" - stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa možete saznati klikom na sljedeću poveznicu: http://www.hzz.hr/default.aspx?id=11760

Sam oglas natječaja možete vidjeti na sljedećoj poveznici: https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

Čitaj više

Javni poziv za prijavu programa javnih potreba u sportu ZS PGŽ u 2018. godini

Zajednica sportova PGŽ objavljuje Javni poziv za prijavu programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Primorsko-goranske županije u 2018. g.

Javni poziv JPS ZS PGŽ za 2018. g  (puni tekst javnog poziva).

Prijava progama i projekata vrši se poštom preporučeno, putem dostavljača ili osobno u  zatvorenoj  omotnici  na  kojoj  treba  stajati  puni  naziv/ime  i adresa predlagatelja na adresu:

Zajednica sportova Primorsko-goranske županije, Jadranski trg 4/3, 51000 Rijeka

Rok za podnošenje Prijava je 22.11.2017.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se