All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Primanje za uspješne sportaše

Vrhunski2021Gradonačelnik Fernando Kirigin i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Dragutin Galina održali su svečano primanje za opatijske sportaše koji su tijekom ove godine postigli izvanredne sportske uspjehe.

Čitaj više

Izvanredna sjednica Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo sve članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u četvrtak 25. studenog 2021. godine s početom u 18.00 sati u Kulturnom domu Zora, ulica Nikole Tesle 2, Opatija, održati redovna sjednica Skupštine SSG Opatije. Pozivamo sve članice da prisustvuju sjednici.

Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2022. godinu

Dana 15. listopada 2021. godine Grad Opatija na svojim web stranicama objavio je Javni poziv za financiranje javnih potreba u 2022. godini https://opatija.hr/javni-poziv-za-financiranje-javnih-potreba-u-2022-godini/. Potrebno je izraditi Prijedlog programa javnih potreba u sportu Grada Opatije za 2022. godinu s projekcijom potreba proračunskih sredstava klubova za 2022. godinu koji će ujedno biti i točka dnevnog reda nadolazeće Izvanredne skupštine Sportskog saveza grada Opatije.

Čitaj više

Obilježavanje 8. Opatijskog sportskog dana i Hrvatskog olimpijskog dana

8 osdObilježavanje 8. Opatijskog sportskog dana ove će se godine zbog okolnosti uvjetovanih epidemijom Covid-19 održati u skladu s epidemiološkim preporukama koja ograničavaju veća okupljanja.

Obilježavanje Opatijskog sportskog dana i Hrvatskog olimpijskog dana održava se osmu godinu zaredom u organizaciji Sportskog saveza grada Opatije, s ciljem edukacije i informiranja djece, mladih i građana o dobrobiti sporta i rekreacije te upoznavanja javnosti s lokalnom sportskom zajednicom.

Čitaj više

Primanje za Enrica Marottija

primanje MarottiGradonačelnik Fernando Kirigin i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Dragutin Galina sa suradnicima primili su svjetskog prvaka u windsurfingu Enrica Marottija nakon osvajanja zlata u disciplini slalom na Excelon IFCA 2021 Slalom Worlds u grčkom Parosu. Vološćanskom surferu ovo je druga titula svjetskog prvaka – prvu je osvojio u Danskoj 2018. godine. 

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se