Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Enrico Marotti najuspješniji sportaš Grada Opatije

Enrico MarottiSinoć  je u Centru Gervais s početkom u 18.00 sati održano svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Grada Opatije u 2020./2021. godini. Organizator svečane dodjele je Sportski savez grada Opatije na čelu s predsjednikom Dragutinom Galinom.

Usred pandemije uzrokovane virusom COVID-19 i strogih epidemioloških mjera sportska natjecanja u protekle dvije godine održavala su se u smanjenom obimu te Sportski savez grada Opatije ove godine dodjeljuje priznanja objedinjena za 2020./2021. godinu.

Kratki film o laureatima možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=vv3SKPcw4_0https://www.youtube.com/watch?v=vv3SKPcw4_0

Čitaj više

Redovna sjednica Skupštine Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo sve članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u četvrtak 07. travnja 2022. godine s početom u 18.00 sati u Kulturnom domu Zora, ulica Nikole Tesle 2, Opatija, održati redovna sjednica Skupštine SSG Opatije. Pozivamo sve članice da prisustvuju sjednici.

Izvanredna sjednica Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo sve članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u ponedjeljak 14. veljače 2022. godine s početkom u 18 sati u dvorani vile Antonio, ulica Vladimira Nazora 2, Opatija, održati izvanredna sjednica Skupštine SSG Opatije. Pozivamo sve članice da prisustvuju sjednici.

Primanje za uspješne sportaše

Vrhunski2021Gradonačelnik Fernando Kirigin i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Dragutin Galina održali su svečano primanje za opatijske sportaše koji su tijekom ove godine postigli izvanredne sportske uspjehe.

Čitaj više

Izvanredna sjednica Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo sve članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u četvrtak 25. studenog 2021. godine s početom u 18.00 sati u Kulturnom domu Zora, ulica Nikole Tesle 2, Opatija, održati redovna sjednica Skupštine SSG Opatije. Pozivamo sve članice da prisustvuju sjednici.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se