All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Izvanredna sjednica Skupštine Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u četvrtak 26. studenoga 2020. godine s početkom u 18:00 sati u Vili Antonio, ulica Vladimira Nazora 2, Opatija, održati izvanredna sjednica Skupštine. Pozivamo članice da prisustvuju sjednici.

Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2021. godinu

Dana 16. listopada 2020. godine Grad Opatija na svojim web stranicama objavio Javni poziv – financiranje javnih potreba http://www.opatija.hr/hr/vijesti/novosti/javni-poziv-za-financiranje-javnih-potreba-u-2021,12439.html). Potrebno je izraditi Prijedlog programa javnih potreba u sportu Grada Opatije za 2021. godinu s projekcijom potreba proračunskih sredstava klubova za 2021. godinu koji će ujedno biti i točka dnevnog reda nadolazeće Izvanredne skupštine Sportskog saveza grada Opatije.

Čitaj više

Redovna sjednica Skupštine Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u utorak 29. rujna 2020. godine s početkom u 18:00 sati u Kulturnom domu Zora održati redovna sjednica Skupštine. Pozivamo članice da prisustvuju sjednici.

Čitaj više

Obavijest o radu sa strankama u Sportskom savezu grada Opatije

Zbog mjera predostrožnosti vezane uz Coronavirus obavještavamo vas da će djelatnica Sportskog saveza grada Opatije od 20. ožujka 2020. raditi van sjedišta uz povremena dežurstva. Rad sa strankama u sjedištu Sportskog saveza obustavlja se do daljnjega i provoditi će se putem telefona i elektroničke komunikacije.

Molimo sve stranke za razumijevanje, pozivamo na odgovorno ponašanje, solidarnost, poštivanje uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Nacionalnog kriznog stožera i drugih nadležnih institucija.

Čitaj više

Preporuka o neodržavanju javnih manifestacija i treninga

Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, u dogovoru sa tvrtkom Opatija 21 d.o.o. donio je preporuku o neodržavanju bilo kakvih javnih manifestacija (kulturnih, društvenih, sportskih) u prostoru Sportske dvorane Marino Cvetković do 1. travnja 2020.
Isto tako, gradonačelnik je preporučio osnovnoj i srednjim školama na području Grada Opatije kao i Sportskom savezu grada Opatije da obustave odnosno ne održavaju sportske treninge te sportska događanja na kojima bi se okupio veći broj sportaša i gledatelja, a koji su planirani u navedenom razdoblju, dakle do kraja mjeseca ožujka.

Nastavno na gore navedeno, Opatija 21 d.o.o. zabranjuje održavanje svih treninga, sportskih i drugih manifestacija  u SD „Marino Cvetković“, a sve u svrhu prevencije širenja korona virusa, kako bi se maksimalno umanjila mogućnost prijenosa zaraze.

Obzirom na sve navedene informacije i preporuke, Sportski savez grada Opatije preporučuje i ostalim članicama Sportskog saveza grada Opatije koje ne koriste isključivo Sportsku dvoranu Marino Cvetković za potrebe treniranja (teniski tereni, nogometno igralište, streljana, boćališta....), da u svrhu prevencije ne održavaju treninge do 1. travnja 2020. godine sukladno preporuci gradonačelnika Grada Opatije.
 
Daljnji će koraci biti usklađeni s preporukama Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite, a javnost će o svemu biti pravovremeno informirana.“

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se