All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Izvanredna sjednica Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo sve članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u četvrtak 25. studenog 2021. godine s početom u 18.00 sati u Kulturnom domu Zora, ulica Nikole Tesle 2, Opatija, održati redovna sjednica Skupštine SSG Opatije. Pozivamo sve članice da prisustvuju sjednici.

Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2022. godinu

Dana 15. listopada 2021. godine Grad Opatija na svojim web stranicama objavio je Javni poziv za financiranje javnih potreba u 2022. godini https://opatija.hr/javni-poziv-za-financiranje-javnih-potreba-u-2022-godini/. Potrebno je izraditi Prijedlog programa javnih potreba u sportu Grada Opatije za 2022. godinu s projekcijom potreba proračunskih sredstava klubova za 2022. godinu koji će ujedno biti i točka dnevnog reda nadolazeće Izvanredne skupštine Sportskog saveza grada Opatije.

Čitaj više

Obilježavanje 8. Opatijskog sportskog dana i Hrvatskog olimpijskog dana

8 osdObilježavanje 8. Opatijskog sportskog dana ove će se godine zbog okolnosti uvjetovanih epidemijom Covid-19 održati u skladu s epidemiološkim preporukama koja ograničavaju veća okupljanja.

Obilježavanje Opatijskog sportskog dana i Hrvatskog olimpijskog dana održava se osmu godinu zaredom u organizaciji Sportskog saveza grada Opatije, s ciljem edukacije i informiranja djece, mladih i građana o dobrobiti sporta i rekreacije te upoznavanja javnosti s lokalnom sportskom zajednicom.

Čitaj više

Primanje za Enrica Marottija

primanje MarottiGradonačelnik Fernando Kirigin i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Dragutin Galina sa suradnicima primili su svjetskog prvaka u windsurfingu Enrica Marottija nakon osvajanja zlata u disciplini slalom na Excelon IFCA 2021 Slalom Worlds u grčkom Parosu. Vološćanskom surferu ovo je druga titula svjetskog prvaka – prvu je osvojio u Danskoj 2018. godine. 

Čitaj više

Redovna sjednica Skupštine Sportskog saveza grada Opatije

Obavještavamo sve članice Sportskog saveza grada Opatije da će se u srijedu 23. lipnja 2021. godine s početom u 18.00 sati u Kulturnom domu Zora, ulica Nikole Tesle 2, Opatija, održati redovna sjednica Skupštine SSG Opatije. Pozivamo sve članice da prisustvuju sjednici.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se