Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Primanje za uspješne opatijske sportaše

sport prijem12Jučer su u gradskoj vijećnici gradonačelnik Fernando Kirigin i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Dragutin Galina održali svečano primanje za opatijske sportaše koji su tijekom ove godine postigli ivrhunske rezultate. Čestitali su svim laureatima na postignutim vrhunskim rezultatima, istaknuli kako su oni najveći promotori Opatije, te im zaželjeli da i dalje nastave nizati odlične rezultate.

Čitaj više

Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2023. godinu

Dana 17. listopada 2022. godine Grad Opatija na svojim web stranicama objavio je Javni poziv za financiranje javnih potreba u 2023. godini https://opatija.hr/javni-poziv-za-financiranje-javnih-potreba-u-2023-godini/. Potrebno je izraditi Prijedlog programa javnih potreba u sportu Grada Opatije za 2023. godinu s projekcijom potreba proračunskih sredstava klubova za 2023. godinu koji će ujedno biti i točka dnevnog reda nadolazeće Izvanredne skupštine Sportskog saveza grada Opatije.

Čitaj više

Održan 9. Opatijski sportski dan

sportday067

Deveti po redu Opatijski sportski dan održan je u Sportskoj dvorani Marino Cvetković pod motom „Reci DA sportu u Opatiji“, a manifestacijom je ujedno obilježen i Hrvatski olimpijski dan.

Više od petsto djece, učenika osnovne škole i polaznika vrtića, odjevenih u bijele majice kao simbol obilježavanja Olimpijskog dana, upoznalo se s ponudom sportova koji se nude u Opatiji.

Čitaj više

9. Opatijski sportski dan

opatijski sportski danDeveti po redu Opatijski sportski dan održat će se pod motom „Reci DA sportu u Opatiji“ u utorak, 13. rujna u Sportskoj dvorani Marino Cvetković s početkom u 11 sati, a manifestacijom će se ujedno obilježiti i Hrvatski olimpijski dan, koji se tradicionalno slavi 10. rujna.

Sportski savez grada Opatije organizira ovu manifestaciju već devetu godinu zaredom s ciljem edukacije i informiranja građana o dobrobiti sporta i rekreacije te upoznavanja javnosti s lokalnom sportskom zajednicom, a uz pomoć Osnovne škole „R. K. Jeretov“, Društva „Naša djeca“ i Kluba za športsku rekreaciju „Gorovo“. Proslava se događa na početku školske godine, u vrijeme kada se djeca uz podršku roditelja odlučuju u koju će se sportsku aktivnost upisati. Grad Opatija kao Grad prijatelj djece, kao i Osnovna škola „Rikard Katalinić Jeretov“ zalažu se za zdravo odrastanje svojih najmlađih sugrađana i njihovo uključivanje u sportske i rekreativne aktivnosti, pa je Opatijski sportski dan ušao i u kurikulum škole za opatijske osnovce, tako da manifestaciju svake godine u sklopu nastave posjećuju svi učenici škole - preko petsto učenika iz matične i područnih škola.

Čitaj više

Enrico Marotti najuspješniji sportaš Grada Opatije

Enrico MarottiSinoć  je u Centru Gervais s početkom u 18.00 sati održano svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Grada Opatije u 2020./2021. godini. Organizator svečane dodjele je Sportski savez grada Opatije na čelu s predsjednikom Dragutinom Galinom.

Usred pandemije uzrokovane virusom COVID-19 i strogih epidemioloških mjera sportska natjecanja u protekle dvije godine održavala su se u smanjenom obimu te Sportski savez grada Opatije ove godine dodjeljuje priznanja objedinjena za 2020./2021. godinu.

Kratki film o laureatima možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=vv3SKPcw4_0https://www.youtube.com/watch?v=vv3SKPcw4_0

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se