All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2021. godinu

Dana 16. listopada 2020. godine Grad Opatija na svojim web stranicama objavio Javni poziv – financiranje javnih potreba http://www.opatija.hr/hr/vijesti/novosti/javni-poziv-za-financiranje-javnih-potreba-u-2021,12439.html). Potrebno je izraditi Prijedlog programa javnih potreba u sportu Grada Opatije za 2021. godinu s projekcijom potreba proračunskih sredstava klubova za 2021. godinu koji će ujedno biti i točka dnevnog reda nadolazeće Izvanredne skupštine Sportskog saveza grada Opatije.

Navedeni Program usvaja se uz Proračun što znači da se i Program javnih potreba u sportu upućuje Gradskom vijeću Grada Opatije uz Proračun na usvajanje.

Stoga, molimo da Vaše prijedloge i potrebe za  2021. godinu dostavite najkasnije do 5. studenog 2020. godine kako bi imali dovoljno vremena da pripremimo objedinjeni Prijedlog programa te ga dostavimo na vrijeme Skupštini Sportskog saveza grada Opatije na usvajanje, a potom i Gradskom vijeću Grada Opatije.

Prijava Programa javnih potreba u sportu sadrži sljedeću dokumentaciju:

  1. obrasce koji moraju biti točno i u cijelosti popunjeni, ovjereni i potpisani i to:

Obrazac ZSP-P2021 / ZSP2021 (klubovi koji ostvaruju pravo isključivo na paušal dostavljaju obrazac ZSP-P2021, ostali klubovi dostavljaju obrazac ZSP2021). Obrasci se mogu preuzeti na internet stranici http://www.ssgo.hr/index.php/dokumenti/obrasci.

Obrasce ZSP2021 i ZSP-P2021 klubovi OBAVEZNO dostavljaju e-mailom na adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  i  sportski.savez.opatija@gmail u .xls ili xslx formatu (EXCEL file).

  1. Obrazac Zahtjev za sufinanciranje sportskih manifestacija (klubovi koji organiziraju manifestaciju/e).

Obrazac se može preuzeti na http://www.ssgo.hr/index.php/dokumenti/obrasci.

  1. preslika ovjerenog zapisnika s posljednje Skupštine udruge ili drugog upravljačkog tijela

Nakon što klubovi pošalju traženu dokumetaciju na obje e-mail adrese potrebno je telefonskim putem na broj telefona 051/680-139 provjeriti da li je ista zaprimljena u Sportskom savezu.

Neće se razmatrati prijedlozi koji pristignu izvan roka određenog ovim dopisom kao i nepotpune prijave.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se