Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Javni poziv za prikupljanje prijava za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2022. godinu

Dana 15. listopada 2021. godine Grad Opatija na svojim web stranicama objavio je Javni poziv za financiranje javnih potreba u 2022. godini https://opatija.hr/javni-poziv-za-financiranje-javnih-potreba-u-2022-godini/. Potrebno je izraditi Prijedlog programa javnih potreba u sportu Grada Opatije za 2022. godinu s projekcijom potreba proračunskih sredstava klubova za 2022. godinu koji će ujedno biti i točka dnevnog reda nadolazeće Izvanredne skupštine Sportskog saveza grada Opatije.

Navedeni Program usvaja se uz Proračun što znači da se i Program javnih potreba u sportu upućuje Gradskom vijeću Grada Opatije uz Proračun na usvajanje.

Stoga, molimo da Vaše prijedloge i potrebe za  2022. godinu dostavite najkasnije do 5. studenog 2021. godine kako bi imali dovoljno vremena da pripremimo objedinjeni Prijedlog programa te ga dostavimo na vrijeme Skupštini Sportskog saveza grada Opatije na usvajanje, a potom i Gradskom vijeću Grada Opatije.

Prijava Programa javnih potreba u sportu sadrži sljedeću dokumentaciju:

  1. obrasce koji moraju biti točno i u cijelosti popunjeni, ovjereni i potpisani i to:

Obrazac ZSP-P2022 / ZSP2022 (klubovi koji ostvaruju pravo isključivo na paušal dostavljaju obrazac ZSP-P2022, ostali klubovi dostavljaju obrazac ZSP2022). Obrasci se mogu preuzeti na internet stranici http://www.ssgo.hr/index.php/dokumenti/obrasci.

Obrasce ZSP2022 i ZSP-P2022 klubovi OBAVEZNO dostavljaju e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  u .xls ili xslx formatu (EXCEL file).

  1. Obrazac Zahtjev za sufinanciranje sportskih manifestacija (klubovi koji organiziraju manifestaciju/e).

Obrazac se može preuzeti na http://www.ssgo.hr/index.php/dokumenti/obrasci.

  1. preslika ovjerenog zapisnika s posljednje Skupštine udruge ili drugog upravljačkog tijela

      4. izjava o istinitosti i vjerodostojnosti podataka

Neće se razmatrati prijedlozi koji pristignu izvan roka određenog ovim dopisom kao i nepotpune prijave.

Prijave se podnose u zatvorenoj omotnici preporučenom poštom (sačuvati dokaz o slanju) ili neposredno u prostorije Sportskog saveza grada Opatije, Vladimira Nazora 2, 51410 Opatija, s naznakom „PRIJAVA NA JAVNI POZIV ZA JAVNE POTREBE U SPORTU 2022.“ zaključno do 05. studenog 2021. godine.

 

Obavezni obrasci prijave za klubove dostupni su na web stranici Sportskog saveza grada Opatije: www.ssgo.hr. Obrasci se ispunjavaju pomoću računala.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se