All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Karate: Održan 25. Međimurje Open 2021

25. Medimurje OpenU subotu, 04. rujna 2021. godine održan je međunarodni karate turnir u Čakovcu pod nazivom 25. MEĐIMURJE OPEN 2021.na kojem je sudjelovalo 745 natjecatelja iz 77 klubova i 7 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Italija, Slovačka, Mađarska, Austrija i BiH). Turnir je bio za sve uzraste od 2014. godišta do seniora u katama i borbama pojedinačno i u nekim kategorijama kate ekipno. IKarate klub Opatija predvodilo je četvero natjecatelja koji su trenirali u mjesecu kolovozu i bili su donekle spremni za ovakvo natjecanje. Kako bi imali više borbi svi su radili po dvije uzrasne kategorije te su ostvarili sljedeće rezultate:

Čitaj više

Završnicu prvenstva Hrvatske za nade prekinula korona

nade vaterpoloZavršnica prvenstva Hrvatske za nade koja se odigrala na Korčuli imala je neslavan završetak.Naime turnir je prekinut posljednjeg dana odigravanja zbog jednog slučaja zaraze u ekipi Barakudica koje su na završnom turniru nastupale izvan konkurencije.Na taj način djeca su ostala zakinuta za utakmice posljednjeg dana u kojima se trebao odlučiti konačni plasman za svih 16 ekipa sudionika.Ne možemo se oteti dojmu da je odluka vodećih ljudi HVS-a bila pomalo ishitrena odnosno da ih je situacija , koju se lako moglo predvidjeti, zatekla nespremne iako problemi sa koronavirusom traju već drugo ljeto zaredom.

Čitaj više

Enrico Marotti ponovo postao svjetski prvak

RikoNakon pet dana jedrenja i 10 odvoženih eliminacija na vjetru od 12 do 35 čvorova, hrvatski jedriličar na dasci, Enrico Marotti imao je izvrstan nastup te je još jednom postao Svjetski prvak u windsurfingu, što ga čini dvostrukim prvakom u disciplini slalom.

Od 1. do 5. rujna održan je Excelon IFCA 2021 Slalom Worlds u Parosu u Grčkoj. Nakon pet dana jedrenja Enrico Marotti je u konkurenciji 50 natjecatelja osvojio zlato u disciplini slalom. Vološćanskom surferu ovo je druga titula svjetskog prvaka – prvu je osvojio u Danskoj 2018. godine.

Robert Belić i Mirko Marković najuspješniji na 6. ‘Memorijalu kap. Igor Žiganto 2021.’

M ZigantoU organizaciji ŠRK „Ičići“, uz pomoć Sportskog saveza grada Opatije, Turističke zajednice mjesta Ičići i Jadrolinije Rijeka održan je ‘Memorijal kap. Igor Žiganto 2021’ u lovu iz usidrene brodice.

Čitaj više

Novoosnovani klub KNP Beasal Gorovo iz Opatije sudjelovalo na prvom prvenstvu Hrvatske u nogometu na pijesku

KNP GorovoKNP Beasal Gorovo započelo je borbu za prvog državnog prvaka u nogometu na pijesku u Hrvatskoj.  Ovo povijesno nacionalno natjecanje u nogometu na pijesku započelo je u subotu, 14. kolovoza 2021., na terenima umaškog Stella Marisa, s prvim od tri predviđena turnira koji su na rasporedu još 21. kolovoza te 4. rujna 2021.godine.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se