Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Karate klub Opatija: Tri bronce na PH do 14 godina

Karate PH2023 U14Proteklog  vikenda održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste do 14 godina  u borbama pojedinačno u Prelogu kraj Čakovca. Na istom je sudjelovalo 716 natjecatelja iz 74 kluba. Boje Karate kluba Opatija branili su:  Ela Redžić, Nika Hlanuda, Ivan Ujčić i Karlo Jukičić. Osvojena su 3 brončana odličja. Dojmove s PH rekao nam je prvi čovjek Karate kluba Opatija Dragutin Galina

Čitaj više

Petar Pobar ekipni viceprvak svijeta

ribolovJPGDomburg - Pod vodstvom izbornika Luke Bučevića i trenera Dilana Milete, najmlađa hrvatska reprezentacija u sportskom ribolovu na moru, juniori U16, u sastavu Petar Pobar (ŠRK „Ičići“ Ičići) , Antonijo Gršković (SRD „Kantrida“ Rijeka), Luko Pavičević ( SRD „Zubatac“ Lovran ), Marko Kelam ( KŠR ''Nebojsija“ Kaštel Kambelovac ), Dinko Klarić (SRD „Zubatac“ Zadar) i Mauro Tubaković (SRD „Zubatac“ Poreč), osvaja drugo mjesto i postaje viceprvakom svijeta za 2023. godinu.

Čitaj više

Nova pobjeda opatijskih rukometašica

Stefani StakoricOpatija - Rukometašice Liburnija Opatije u četvrtom kolu Druge HRL zapad upisale su novu pobjedu. Na gostovanju u Svetoj Nedelji porazili su Slogu - 21:36. Izjednačena borba trajala je do 20. minute susreta, a onda su Opatijke stavile u "petu brzinu" i do poluvremena osigurale već značajnu prednost. U nastavku susreta ta je prednost samo postala još značajnija. Najraspoloženije u redovima gošći bile su iskusna Stefani Stakorić i Luana Zdrinšćak - svaka je postigla sedam pogodaka, i Ema Mihalić koja je šest puta zatresla mrežu Sloge.

Čitaj više

Petar Pobar ponovio prošlogodišnji rezultat

Petar PobarProtekli vikend u Puli je održano državno prvenstvo u sportskom ribolovu za kategoriju U16. Član ŠRK Ičići Petar Pobar, nakon 2 dana ribolova u dvije različite zone, s ukupno 8 negativnih bodova zauzeo je 2. mjesto u konkurenciji od 24 najbolja takmičara Hrvatske te je ponovio prošlogodišnji rezultat. 
Prvo mjesto osvojio je Patrik Uhač iz SRD zubatac Lovran a 3. njegov klupski kolega Luko Pavičević.
Petra čeka nastup na svjetskom pevenstvu od 14.-21.10.2023 u Nizozemskoj.

Održana promocija opatijske nogometne kronike „NK Opatija – Ti će vavek Prva dama bit“

NKmonoU nazočnosti brojnih uzvanika, sportskih djelatnika, nogometaša, članova i simpatizera Nogometnog kluba „Opatija“, u Centru Gervais je održana svečana promocija opatijske nogometne kronike „NK Opatija – Ti ćeš vavek Prva dama bit“. Riječ je o izdanju u kojem je ukoričena 111 godina duga povijest opatijskog nogometnog kluba, osnovanog davne 1911. godine. U nakladi NK „Opatija“ na nešto više od 400 stranica ispisana je povijest sportskog kolektiva u kojem danas igra i stasa preko 250 mladih nogometaša. Bio je to dovoljan razlog da se Uprava kluba, na čelu s Robertom Perčićem, odluči na izdavanje ovakvog spomenara nogometne povijesti, prožetog pričama onih koji su tu povijest stvarali. Pod autorskom „palicom“ Marine Kirigin Brajković i Aleksandra Monara, grupa autora, koju su uz navedeni dvojac činili i Marinko Lazzarich, Amir Muzur, Mladen Sinožić, Kristina Tubić i Roberto Žigulić, prihvatila se zahtjevnog zadatka, kojeg su bitno olakšali svi oni koji su se odazvali javnom pozivu te dostavili fotografije, novinske članke, navijačke rekvizite… i na taj način doprinijeli izradi ove kronike.

Čitaj više

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se