All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan "Memorijal kap. Igor Žiganto" - pobijednici Romeo i Ernest Surijan

kapZiganto2020U organizaciji ŠRK „Ičići“, uz pomoć Sportskog saveza grada Opatije i Turističke zajednice Ičići održan je „Memorijal kap. Igor Žiganto 2020“ u lovu iz usidrene brodice.

Natjecanje je održano po peti put pod tim imenom nakon njegove prerane smrti. Nastupile su 24 ekipe sportskih ribolovaca samo iz Primorsko – goranske županije u složenim uvjetima koje diktira COVID 19. Nakon pet sati lova pristupilo se brojenju, mjerenju i vaganju ulova. Potom je održano proglašenje rezultata i podjeli nagrada -  pehara i medalja te poklon bonova trima prvoplasiranim ekipama - istaknuo je predsjednik ŠRK Ičići Dušan Bebko u ime organizatora.

Prvo mjesto i prelaznu plaketu osvojili su Romeo i Ernest Surijan iz ekipe RD „Brdo“ sa 8220 boda, kao i najveće ribe natjecanja oslića od 238 grama. Drugo mjesto Boris i Robi Abram iz RD „ABRAM“ sa 5540 boda. Treće mjesto pripalo je Zoranu Baočić i Adnanu Arifović iz ŠRD  „Lovrata“ Krk sa 3600 boda.  

Ulovljeno je 80 primjeraka važeće ribe od toga 49 pišmoja. Ukupna težina ulova 7 kg. Najuspješniji barkajol bio je Ante Ćoza koji je ujedno nagrađen također poklon bonom. Priznanja su podijeljena u prisutnosti sina Zorana Žiganta, predstavnika grada Opatije i Sportskog saveza grada Opatije u krasnom ambijentu lučice Ičići, gdje je upriličen i domjenak.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se