All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

NK Opatija: Pobjeda pionira i mlađih pionira

Pioniri Opatije nastavljaju dobrim igrama i efikasnom igrom osvajati bodove. Na gostovanju u Mavrincima, unatoč što su domaćini poveli u 10. minuti pogotkom Bunete, uspjeli su nametnuti svoj stil igre te su vrlo brzo preokrenuli rezultat u svoju korist golovima Drozdeka u 12. i 33 min i Tadića u 20 min. Do kraja utakmice bilo je prilika i povećati rezultat, ali strijelci nisu bili precizni kao u 1. poluvremenu. Ovom pobjedom pioniri su osvojili 43 boda i vode na ljestvici ispred Istre koja ima 33 boda.

DATUM: 24.04.2021.,  5 1NL NS RIJEKA

KOLO: 5. 1NL NS RIJEKA

KATEGORIJA:     PIONIRI

STADION: Čavle, Mavrinci                                            

UTAKMICA: GROBNIČAN - OPATIJA 1-3 

GROBNIČAN: Zelić (44' Ademaj) , Valić, Burić (59' Mavrinac) , Cetina,  Štanfel,  Jambrošić (50' Klobučar), Buneta, Bošnjak, Rožić, Žeželić (44' Semion) , Čargonja ( 59' Mijić)              

OPATIJA: Pezelj (63' Grabar) , Vušković (36' Matković) , Gojko (63' Tkalčević) , Kovačić, Čabrijan, Bajrami, Podobnik (53' Lovrić) , Sanković (53' Kuzmić) , Stanić (63' Džaja) , Tadić (60' Tutić) , Drozdek

1:0 Buneta 10'

1:1 Drozdek 12'

1:2 Tadić 20'

1:3 Drozdek 33'

 

Mlađi pioniri Opatije ponovno su pokazali raskoš svog talenta te su efikasnom igrom osvojili bodove na gostovanju u Mavrincima. Nakon početnog ispitivanja snaga prvi je mrežu domaćina načeo Marino Marin u 28 minuti. Rezultat s kojim se otišlo na odmor. U drugom dijelu domaćini izjednačuju preko Barbića u 40. minuti, a to kao da je naljutilo mlade Opatijce te su s još 4 gola do kraja utakmice napunili do mrežu domaćina. Ovom pobjedom ml.pioniri su osvojili 38 bodova i 2. su na  ljestvici iza Istre koja ima 42 boda.

KATEGORIJA: ML. PIONIRI

STADION: Čavle, Mavrinci                                            

UTAKMICA: GROBNIČAN - OPATIJA 1-5

GROBNIČAN: Boždarić, Matić, Čargonja, Prtenjača, Beriša,Petrović, Štefanac, Barbić, Blažević, Hlača, Žeželić.

OPATIJA: Toto, Justinić, Tadić, Mikšić, Toto, Pantelić, Pavinčić, Viskić, Šimunić, Marin, Lončarica

0:1 Marin 28'

1:1 Barbić 40'

1:2 Viskić  47'

1:3 Šimunić 52'

1:4 Lončarica 54'

1:5 Lončarica 59'

 

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se