All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Novoosnovani klub KNP Beasal Gorovo iz Opatije sudjelovalo na prvom prvenstvu Hrvatske u nogometu na pijesku

KNP GorovoKNP Beasal Gorovo započelo je borbu za prvog državnog prvaka u nogometu na pijesku u Hrvatskoj.  Ovo povijesno nacionalno natjecanje u nogometu na pijesku započelo je u subotu, 14. kolovoza 2021., na terenima umaškog Stella Marisa, s prvim od tri predviđena turnira koji su na rasporedu još 21. kolovoza te 4. rujna 2021.godine.

Uz opatijski Gorovo, na prvom državnom prvenstvu u nogometu na pijesku sudjeluje još 5 klubova: KNP Fusio, KNP Varadero, KNP Pješčana Oluja, KNP Umag te KNP Pula, a najbolji će sljedeće godine predstavljat boje Hrvatske u kontinentalnom klupskom natjecanju ovog sporta. Također ovo prvenstvo poslužit će i kao selekcija igrača koji će predstavljati Hrvatsku u proboju prema samom vrhu ovoga sporta. Dečki iz Gorova, iako prvi put na pješčanoj podlozi, pokazali su zavidnu nogometnu vještinu te usprkos porazima od strane iskusnijih ekipa Fusia (3-11) i Pješčane Oluje (7-9), iskazali su velik potencijal, naboj i želju te se s pravom mogu nadati dobrim rezultatima u bližoj budućnosti.

Boje Gorova su na ovom povijesnom prvenstvu branili:Hrvoje Jeličić, Domagoj Vidović, Filip Furlić, Antonio Radoslović, Emilio Štefan, Marino Perković, Adrian Kukuljan, Ivan Vujević, Kristijan Miočić sve pod budnim okom agilnog predstavnika Igora Mirića. I ovim putem čestitamo dečkima i upravi kluba na povijesnom nastupu na premijernom prvenstvu Hrvatske te se nadamo kako će klub u budućnosti pronaći svoje mjesto u samom vrhu ovoga novonastalog sporta u Hrvatskoj - poručili su iz KNP Beasal Gorovo.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se