All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Robert Belić i Mirko Marković najuspješniji na 6. ‘Memorijalu kap. Igor Žiganto 2021.’

M ZigantoU organizaciji ŠRK „Ičići“, uz pomoć Sportskog saveza grada Opatije, Turističke zajednice mjesta Ičići i Jadrolinije Rijeka održan je ‘Memorijal kap. Igor Žiganto 2021’ u lovu iz usidrene brodice.

– Po šesti put pod tim imenom, kao i lani odazvalo nam se 24 ekipa sportskih ribolovaca iz Primorsko – goranske, Istarske županije i Slovenije u složenim uvjetima koje diktira COVID 19. Nakon pet sati lova pristupilo se brojenju, mjerenju i vaganju ulova. Iza toga pristupilo se proglašenju rezultata i podjeli nagrada – pehara i medalja te poklon bonova trima prvoplasiranim ekipama. Prvo mjesto i prelazni pehar osvojili su Robert Belić i Mirko Marković iz ekipe SRD ”Plomin“ s 13266 boda, kao i najviše pišmoja (11 komada), i najvećeg pišmoja od 162 grama. Drugo mjesto pripalo je Krešimiru i Mariju Milić iz ŠRD „Kostrena“ s 3060 boda, dok je treće mjesto osvojio Egon Vasilić i Slobodan Naglć iz SRD „Zubatac“ Lovran s 2920 boda. Najveću ribu na takmičenju ulovila je ekipa SRD Arbun Crikvenica u sastavu Lovrić Marijan i Kristafor Vladimir – oslića od 394 grama. Ulovljeno je 76 primjeraka važeće ribe od toga 54 pišmoja ukupne težine ulova 6,5 kg. Najuspješniji barkajoli Željko Kružić, Rudi Zehentner i Vitomir Mihalić nagrađeni su također poklon bonovima. Priznanja su podijeljena u prisutnosti gradonačelnika Fernanda Kirigina i predsjednika Sportskog saveza Grada Opatije Dragutina Galine u krasnom ambijentu lučice Ičići, gdje je upriličen i domjenak u objektu Vlade Vretenara, istaknuo je po završetku natjecanja Dušan Benko, predsjednik ŠRK Ičići.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se