All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Završnicu prvenstva Hrvatske za nade prekinula korona

nade vaterpoloZavršnica prvenstva Hrvatske za nade koja se odigrala na Korčuli imala je neslavan završetak.Naime turnir je prekinut posljednjeg dana odigravanja zbog jednog slučaja zaraze u ekipi Barakudica koje su na završnom turniru nastupale izvan konkurencije.Na taj način djeca su ostala zakinuta za utakmice posljednjeg dana u kojima se trebao odlučiti konačni plasman za svih 16 ekipa sudionika.Ne možemo se oteti dojmu da je odluka vodećih ljudi HVS-a bila pomalo ishitrena odnosno da ih je situacija , koju se lako moglo predvidjeti, zatekla nespremne iako problemi sa koronavirusom traju već drugo ljeto zaredom.

Do tog posljednjeg dana opatijski vaterpolisti zabilježili su po tri pobjede i tri poraza čime su došli u priliku da sa VK Zagreb razigravaju za peto mjesto.Opatijci su u grupi bili bolji od Jug AO i Mornara BS dok su utakmicu od HAVK Mladost izgubili u neizvjesnoj završnici.U novoformiranoj skupini za borbu od 1. – 8.mjesta opatijski vaterpolisti tijesno su izgubili sa Medveščakom i Cavtatom u utakmicama koje su vrlo lako mogle i drugačije završiti.U utakmici polufinala za plasman od 5. – 8.mjesta igrači trenera Dražena Opale bili su za gol bolji od šibenskog Solarisa čime su i došli do utakmice za 5.mjesto koja se na žalost zbog navedenog razloga nije odigrala.Sve u svemu odigran je jedan odličan turnir, sve utakmice opatijskih vaterpolista bile su neizvjesne i ravnopravne te se pokazalo da će ova generacija igrača rođenih 2009.i mlađih još puno toga imati za reći u budućnosti.

Za Opatiju su nastupili: Tone Korić, Frane Grčević, Matija i Luka Milković, Filip Kuhar, Patrik Benić, Frane Vlah, Luka Fatović, Dino Štemberger, Tino Manola, Ivano Zukić i Andrija Csizmadia predvođeni trenerom Draženom Opala.

Rezultati i strijelci VK Opatija

VK Opatija : VK Jug AO  8 : 5

Grčević 4, Vlah 2, Fatović i Zukić 1

 

VK Opatija : HAVK Mladost  6 : 10

Grčević 1, Kuhar 2, Vlah 2, Fatović 1

 

VK Mornar BS : VK Opatija  4 : 6

Grčević 2, Kuhar 2, Vlah 1, Zukić 1

 

VK Opatija : VK Medveščak  10 : 13

Grčević 1, Kuhar 1, Vlah 5, Fatović 2, Csizmadia 1

 

VK Cavtat : VK Opatija  6 : 5

Kuhar 1, Vlah 1, Fatović 2, Zukić 1

 

VK Solaris : VK Opatija  7 : 8

Kuhar 2, Vlah 3, Fatović 3

 

IZVOR: Vaterpolo klub Opatija 1981

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se