All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Karate: Održan 25. Međimurje Open 2021

25. Medimurje OpenU subotu, 04. rujna 2021. godine održan je međunarodni karate turnir u Čakovcu pod nazivom 25. MEĐIMURJE OPEN 2021.na kojem je sudjelovalo 745 natjecatelja iz 77 klubova i 7 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Italija, Slovačka, Mađarska, Austrija i BiH). Turnir je bio za sve uzraste od 2014. godišta do seniora u katama i borbama pojedinačno i u nekim kategorijama kate ekipno. IKarate klub Opatija predvodilo je četvero natjecatelja koji su trenirali u mjesecu kolovozu i bili su donekle spremni za ovakvo natjecanje. Kako bi imali više borbi svi su radili po dvije uzrasne kategorije te su ostvarili sljedeće rezultate:

Jana Redžić je radila u uzrastu 2008. godište -53 kg i zauzela plasman 5. mj., a u kategoriji kadetkinja -54 kg zauzela je 9. mj.

Lana Rogović je radila u uzrastu 2007. godište -49 kg i osvojila 1. mj., a u kadetkinjama -47 kg zauzela plasman 5. mj.

Domagoj Šprem je radio u uzrastu 2007. godište -47 kg gdje nije uspio ostvariti plasmana, ali je u kategoriji kadeta -52 kg zauzeo 5. mj.

Anton Baždarić je u kategoriji ml. seniora +84 kg osvojio 2. mjesto, a isti rezultat je ponovio i u ktg seniora +84 kg. Anton bi vjerojatno osvojio 1. mj. u ml. seniorima da si nije povrijedio prst na ruci u polufinalnoj borbi koju je priveo kraju pobjedom. Zbog te povrede je morao predati finalnu borbu.

Čestitke našim natjecateljima na rezultatima, prikazanim borbama i dostojnom predstavljanju kluba. Kao trener sam veoma zadovoljan njihovim nastupima - zaključio je Dragutin Galina.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se