All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Karate klub Opatija sudjelovao na 15. CCRO CUP-u

lanaU subotu, 25. rujna 2021. godine održan je međunarodni turnir 15. CRO CUP 2021. u Maloj Subotici na kojem je sudjelovalo 427 natjecatelja iz 46 klubova i 3 države (Hrvatska, Slovačka i Mađarska). Turnir je bio za sve uzraste od 2014. godišta do seniora u katama i borbama pojedinačno i u pojedinim kategorijama kate ekipno. Iz našeg kluba nastupilo je troje natjecatelja koji su radili po dvije uzrasne kategorije kako bi imali više borbi, jer se bliži Prvenstvo Hrvatske koje bi se trebalo održati krajem listopada.

Rezultati:

David je radio u uzrastu 2008. godište -55 kg i osvojio 2. mjesto, a u uzrastu 2007. godište -50 kg je osvojio 3. mjesto.

Lana je radila u uzrastu 2007. godište -49 kg i osvojila 3. mjesto, a isti rezultat je ostvarila i u kategoriji kadetkinja -47 kg.

Jana je radila u uzrastu 2007. godište -55 kg i osvojila 3. mjesto, a u kadetkinjama  -54 kg zauzela plasman 5. mjesto.

Čestitke našim natjecateljima na rezultatima, prikazanim borbama i dostojnom predstavljanju kluba. Kao trener sam veoma zadovoljan njihovim nastupima - zaključio je Dragutin Galina.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se