All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održan 13. memorijalni karate turnir Ivanec 2021.

IvanecProtekle nedjelje održao se 13. MEMORIJALNI KARATE TURNIR IVANEC 2021. u Ivancu na kojem je sudjelovalo 548 natjecatelja iz 49 klubova i 3 države. (Hrvatska, Slovenija i Mađarska). Turnir je bio za sve uzraste od 2014. godišta do seniora u katama i borbama pojedinačno i u pojedinim kategorijama kate i borbe ekipno. Iz našeg kluba je sudjelovalo četvero natjecatelja koji su nastupali u  dvije uzrasne kategorije pojedinačno, a dvije cure su nastupale i ekipno. Tako su imali više borbi da bi se mogli bolje pripremiti za Prvenstvo Hrvatske koje se održava krajem listopada. To su: Ela Redžić, David Močibob, Lana Rogović i Jana Redžić - naveo je trener Karate kluba Opatija.

Ela je radila u uzrastu 2010. godište -42 kg i osvojila 3. mj.

David je radio u uzrastu 2008. godište -49 kg i u uzrastu 2007. godište -50 kg i u obje ktg je osvojio 3. mjesto.

Lana je radila u uzrastu 2007. godište -49 kg i osvojila 1. mjesto, a u uzrastu kadetkinja -47 kg je osvojila 2. mjesto.

Jana je radila u uzrastu 2007. godište -55 kg i u uzrastu kadetkinja -54 kg i u obje ktg je osvojila 3. mjesto.

Lana i Jana su radile i ekipno u uzrastu ml. kadetkinja i kadetkinja. U kadetkinjama su osvojile 2. mjesto, a u ml. kadetkinjama su osvojile 1. mjesto.

Čestitke našim natjecateljima na rezultatima, prikazanim borbama i dostojnom predstavljanju kluba. Kao trener sam veoma zadovoljan njihovim nastupima - zaključio je Dragutin Galina.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se