All for Joomla The Word of Web Design

Zajednica sportskih udruga grada Opatije.  Osnovana s ciljem razvitka i promicanja sporta.  Više O NAMA

Održano otvoreno prvenstvo Hrvatske - Croatia Open

EllaČlanovi Karate kluba Opatije, od 08. do 10. listopada 2021. godine sudjelovali su na otvorenom prvenstvu Hrvatske CROATIA OPEN u Rijeci. Na istom je sudjelovalo 1.700 natjecatelja iz 20 zemalja. Turnir je bio u borbama pojedinačno za uzraste od 7 godina do seniora i u katama pojedinačno za uzraste od 8 godina do seniora i veterana i kate ekipno od ml. kadeta do seniora i veterana. To je bio izborni turnir za seniore koji imaju Svjetsko prvenstvo krajem studenog ove godine, a i za kadete, juniore i ml. seniore koji imaju Europsko prvenstvo početkom veljače slijedeće godine. Konkurencija je bila veoma jaka što se vidi i iz gornjih brojki broja natjecatelja i zemalja učesnica. Mnoge zemlje su došle sa kompletnim reprezentacijama u navedenim uzrastima, jer je i njima taj turnir bio izborni za gore navedena prvenstva. Iz našeg kluba je sudjelovalo pet natjecatelja u šest kategorija - izvjestio je trener KK Opatija - Dragutin Galina.

Rezultati:

Ela je radila u uzrastu 9-10 godina -40 kg i osvojila zlatno odličje.

David je radio u uzrastu 11-12 godina -53 kg i osvojio brončano odličje.

Lana je radila u uzrastu 13-14 godina -49 kg i osvojila plasman 7. mjesto.

Jana je radila u uzrastu 13-14 godina -57 kg i osvojila brončano odličje, a u uzrastu kadetkinja -54 kg nije uspjela ostvariti plasman.

Anton je radio u uzrastu ml. seniora +84 kg ali ovaj puta nije uspio osvojiti odličje i ostao je bez plasmana.

Izvještaji

Pregledajte rezultate naših Članica i pojedinaca

SSGO.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo i pratio statistiku posjeta. Klikom na 'Slažem se' dajete nam dopuštenje postavljanja kolačića na Vaše računalo.
Saznajte više Slažem se